Királyi család

„Minden értelmet nyert” - drámai kijelentést tett a királyi szakértő

KL

Létrehozva: 2024.06.20.

Emily Nash szerint nagy jelentősége volt ennek.

Mint arról korábban már beszámoltunk nemrégiben tartották meg a Trooping the Colour nevű eseményt. Az időjárási viszontagságok miatt ilyenkor tartják III. Károly király születésnapi ünnepségét, de mégis minden szem Katalin hercegnére szegeződött.

Fotó: AFP

Nem véletlenül, hiszen a hercegné közel fél év után először jelent meg a nyilvánosság előtt. Ugyanakkor ez egy bíztató lépés volt abba az irányba, hogy Katalin állapota napról napra javul. A hercegné Trooping the Colour-on való megjelenését a királyi szakértő is kommentálta, aki így fogalmazott:

Meglepő volt látni, hogy milyen jól érezte magát a hintós felvonuláson, pedig ezek nem különösebben élvezetes pillanatok. Ám látva őt a gyerekeivel, minden világossá vált. Amint láttam őt a kocsiban velük, minden értelmet nyert

- magyarázta Emily Nash, aki hozzátette, hogy sok szempontból ez egy tökéletes pillanata volt annak, hogy újra megjelenjen, mert ő volt a család középpontjában.

− Talán ez volt a lényeg. Az egész világ láthatta a walesi hercegnét, nem pedig csak néhány ember - mondta a királyi szakértő, aki emlékeztetett arra, hogy az utóbbi időben örült pletykák láttak napvilágot Katalinról.

Mint ismert a wales-i hercegné januárban került kórházba hasi műtét miatt, és 13 éjszakát töltött egy londoni klinikán, majd elhagyhatta az egészségügyi intézményt. Napokkal később közzétett egy videót, amelyben elárulta, hogy a műtét utáni vizsgálatok rákot állapítottak meg nála, továbbá megkezdte a kezelést - emlékeztet cikkében a The Sun.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek