HETI TOP5

Bereczki Zoltán felesége kitálalt, fejlemény a Szandi-botrány kapcsán

Doris

Létrehozva: 2024.06.30.

Ezek voltak a legolvasottabb írások a héten a Bors oldalán.

Bereczki Zoltán következetesen tartja magát ahhoz, hogy a gyerekeket nem mutatja meg a nyilvánosság előtt. Ez igaz a Szinetár Dórával közös lányára, és igaz a Bata Évával közös gyermekükre is. 

Bata Éva Bereczki Zoltán felesége
Bereczki Zoltán felesége kitálalt arról, milyen a kapcsolata férje nagylányával. (Fotó: Mediaworks)

Bereczki Zoltán felesége tapasztalt a gyerekeket illetően

Maximálisan egyetértettem vele ebben. Sőt, én ennek a zászlóvivője vagyok, az első ember a sorban

mondta a színésznő, majd kitálalt arról is, milyen a viszonya férje előző házasságából született lányával, Zorkával.

Én azt merem mondani, hogy szoros! Ő most 16 éves volt. Én gyakoroltam előtte ezt, mert nekem az előző kapcsolatomban is volt már két kisgyerek, tehát valahogy ez nekem úgy természetes — fogalmazott Bata Éva a Palikék Világa by Manna műsorában.

Szandi-ügy: Megszólalt az alapítvány vezetője

szandi 3365 MO
Megszólalt Szandiról az alapítvány vezetője. (Fotó: Bors)

Szandi elmaradt koncertje kapcsán rengeteg híresztelés látott napvilágot, noha a történet sokkal összetettebb annál, mint aminek látszik. A koncert szervezésében érintett alapítvány vezetője Borsnak adott interjújában részletesen elmesélte, hogy hogyan zajlott Szandi látogatása az általuk támogatott családnál.

Mi egy egészségügyi szervezet vagyunk, betegeket gyógyítunk, nem azzal foglalkozunk, hogy ilyen eseményeket szervezzünk − kezdte Daniela. 

A munkánk során találkoztunk ezzel a családdal tíz évvel ezelőtt, de csak tavaly derült ki, hogy nagy a baj, mert bántalmazzák őket, mélyszegénységben élnek és betegek. Januárban jutottunk be hozzájuk, akkor láttuk, hogy milyen körülmények között élnek. Ekkor találtuk ki, hogy csináljunk egy jótékonysági programot, amihez felkértünk egy rendezvényszervezőt. 

Nem álltunk kapcsolatban Szandival, mert a rendezvényszervező azt a tájékoztatást adta, hogy Szandi jön és mindent tud. Ott derült ki, hogy semmit nem tudott, mert mikor mondtam Szandinak, hogy itt van a család is, nem értette, hogy miről van szó, ő csak annyit tudott, hogy fellépni jött

tisztázta a helyzetet Daniela.

Szőke Zsuzsi szakított a párjával

Szőke Zsuzsi
Szőke Zsuzsi újra szingli. (Fotó: KUNOS ATTILA/Hot! archív)

A Dancing with the Stars táncosnője jelenleg épp a horvát tengerparton nyaral, ahonnan rajongói legnagyobb örömére bikinis fotóval jelentkezett be. A szemfülesebb kommentelők észrevehették, hogy nincs közös fénykép párjáról, így amikor valaki rákérdezett, hogy nem vitte-e magával őt, Zsuzsi válaszolt is, hogy nem. A táncosnőt telefonon értük el, aki elárulta, mi történt:

Igen, körülbelül egy hónapja szakítottunk, ezért nincs már kint közös képünk. Nyilván nyaralni sem jöttünk már együtt, ez nem titok. 

Egy hónapja volt egy törés, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem szeretném tovább folytatni ezt a kapcsolatot.

 Ami volt, az szép volt, de helyesebbnek láttam, hogy különváljanak az útjaink. Részemről békében váltunk el, hogy ő hogy dolgozza fel, azzal nem tudok mit kezdeni, és ennél többet nem is szeretnék mondani a dologról. Jól vagyok most, felszabadultam és magamra koncentrálok. Rengeteget dolgozom, tanítok, sok fellépésünk van és próbálom jól érezni magam a nyáron, ami eddig szerencsére sikerült is  mesélte Zsuzsi.

Elhunyt a magyar énekesnő

gyertya, gyász, tragédia, halál
Elhunyt a magyar énekesnő. (Fotó: Unsplash.com (illusztráció))

Tragikusan fiatalon elhunyt Jánoska Sándor Deni, a népszerű Fortissimo Music Band énekesnője. A Paraméter információi szerint az énekesnő egy betegség miatt már hosszú ideje küzdött az életéért, szervezete azonban pénteken feladta a harcot és elhunyt.

Sándor Deninek rengeteg rajongója volt, a mi érthető is, hiszen amellett, hogy minden porcikájából áradt a tehetség, a közönségszeretet volt számára az egyik legfontosabb, amiért mindent meg is tett, minden egyes fellépés alkalmával.

Nagy a baj a királyi családban

Katalin
Nehéz helyzetben van a brit királyi család. (Fotó: ZUMAPRESS.com)

Rettenetesen nehéz időszakon” megy keresztül a királyi család, amely „olyan törékeny”, mint maga Katalin hercegné a rák elleni harca közepette. Patrick Jephson, Diana egykori magántitkára szerint Katalin rákbetegségével mindenkinek a helyzete megváltozott. 

— Szóval mennyire törékeny a monarchia? Nos, olyan törékeny, mint Katalin — vélekedett a szakember. A 42 éves anyuka márciusban jelentette be diagnózisát, alig néhány héttel azután, hogy III. Károly király felfedte, rákkal küzd.

A 75 éves uralkodó hamar folytatta királyi feladatait, a hercegné viszont kikerült a reflektorfényből, és hosszú idő után csak a Trooping the Colour ünnepségen mutatkozott június 15-én. Az is kiderült ugyanakkor, hogy még hónapokig eltarthat a megelőző kemoterápiás kezelése, így vélhetően egy ideig megint nem látjuk — írja a nypost.com.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek