Szerelem

Gyönyörű, szőke lányt szeret: fotókon Szoboszlai Dominik barátnője

Natasha

Létrehozva: 2024.05.27.

A Liverpool sztárfocistájának a szíve ismét foglalt, választottja pedig egy székesfehérvári lány, Borka. Szoboszlai Dominik maga is bevallotta, hogy boldog párkapcsolatban él, ám még nem láthattuk hivatalosan a lányt. Eddig...

Szoboszlai Dominik tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, azonban az ő esetében ez már nem olyan egyszerű dolog. Tekintve, hogy a Liverpool sztárfocistájáról beszélünk, Angliában lépten-nyomon azt figyelik a rajongók, hogy mit csinál, hol van, vagy éppen kivel. Így történt meg az is, hogy pár héttel azután, hogy szárnyra kaptak az első pletykák a kapcsolatáról, le is fotózták az új barátnőjével, Borkával. A képek az Anfieldnél készültek, ahogy a páros elhagyja a helyszínt kocsival, de nem kellett sokat várni arra sem, hogy hivatalosan is felvállalt legyen a kapcsolat. Igaz, ezt Borka testvére, Zsóka intézte el a nagyérdeműnek.

Szoboszlai Dominik 20240326_1022_KAR
Fotó: Árvai Károly
Szoboszlai Dominik barátnője egy gyönyörű, székesfehérvári lány

Szoboszlai Dominik újra szerelmes

A magyar válogatott kapitánya tavaly szeptemberben szakított volt kedvesével, Gécsek Fannival, a hír pedig sokkolta a rajongókat, hiszen a fiatalok kapcsolata irigylésre méltónak látszott. De csak látszott... A románcuk ugyanis nem bírta már ki Dominik átigazolását, így jobbnak látták, ha szakítanak. Hónapokig aztán nem lehetett hallani senkiről a sztársportoló életében, úgy tűnt, hogy csak a karrierjére koncentrál, de aztán megjelentek azok a pletykák, amiket már említettünk. Az első találgatások abból indultak, hogy a Liverpool sztárja elkezdte követni Borkát az Instagramon. Ebben persze semmi nincs még, ám Dominik a szakítása óta nem érdeklődött a közösségi oldalán más lányok iránt, csupán azokat követte, akiket mindketten ismertek Fannival. Éppen ezért lepődtek meg a rajongók, hogy most egy székesfehérvári hölgy is ott van a listán… Vagyis kettő, mert a teljes igazság az, hogy Borka lánytestvére is helyet kapott a a sorban.

No, de visszatérve a pletykákra: egy szemfüles Redditező robbantotta a bombát, aki kiszúrta, hogy a szőke lány fotói között ott ékeskedik egy olyan is, ami feltehetően Dominik kocsijában készült. És milyen igaza volt... Nem sokkal később ugyanis beigazolódott, hogy Borka valóban rendszeresen megfordul Szoboszlai kocsijában, sőt a Liverpool meccsein is többször járt. Például a szezon utolsó mérkőzésén is, ahol még a pályára is bemerészkedett, és készített pár közös fotót a szerelmével. Ezt egy liverpooli szurkoló kamerára is vette. 

Ki ez a lány?

Borkáról egyelőre keveset lehet tudni azon kívül, hogy egy székesfehérvári lány. Talán ennek apropóján ismerkedhetett meg Dominikkal is, vagy akár az is lehet, hogy már gyermekkoruk óta jó kapcsolatot ápolnak, tekintve, hogy a focista is fehérvári születésű. Ezt nem tudhatjuk biztosra, ám azt igen, hogy Borka gyönyörű, és a rajongók szerint is nagyon összeillenek a Liverpool sztárjával.

Sőt, sokan azt is észrevették, hogy a lány szinte megszólalásig hasonlít Dominik volt barátnőjére, Fannira. Tehát kijelenthetjük, hogy Dominik zsánerei a szőke, hosszú hajú, babaarcú csajok... Borka ráadásul most megkönyörült a nagyérdeműn is, és privátról nyilvánosra váltotta az Instagram-profilját, úgyhogy jó szemlegeltetést kívánunk a következő percekre!

Íme a bizonyíték, hogy Dominik szívét nem csak Borka bájos arca rabolta el...

Itt pedig az a közös fotó, ami az utolsó, liverpooli meccsen készült az idényben. Balról látható Borka, míg Dominik másik oldalán a lány testvérei.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek