Évforduló

84 éves lenne Pécsi Ildikó, így néz ki most a sírja – fotó

Doris

Létrehozva: 2024.05.21.

A 2020. decemberében elhunyt színésznőt a máriabesnyői temetőben helyezték örök nyugalomra. Pécsi Ildikó sírját azóta is rendszeresen gondozzák, az viszont meglepő, hogy mi történt imádott gödöllői házával.

Május 21-én kedden ünnepelné 84. születésnapját a legendás szépségű Pécsi Ildikó, aki több mint tíz éve vásárolt egy dupla sírhelyet magának és a férjének a máriabesnyői temetőben. Azért esett a választása annak idején erre a sírkertre, mert itt nyugszik nagy bálványa, Hegedűs Gyula színész is.

20200228 BudapestA Magyar Filmakadémia életműdíjának átadójaképen: Pécsi Ildikófotó: Sulyok László (SL)Ripost
Pécsi Ildikó most lenne 84 éves  Fotó: Sulyok László

Pécsi Ildikó 2020. december 5-én hunyt el, két héttel később, december 19-én vettek tőle végső búcsút, egy borús, szombati napon a máriabesnyői temetőben.

A Bors munkatársa még május 20-án kilátogatott a sírhoz, egy nappal a 84. születésnapja előtt. A legendás színésznő sírja nagyon gondozott, friss virágok is díszítették, amikor ott jártunk. Látszik, hogy a családja és a barátai rendszeresen látogatják a férjével, Szűcs Lajossal egy sírban nyugvó színésznőt, emlékét pedig soha nem feledik.

Ebben a sírban nyugszik Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos (Fotó: Bors)

Ez történt Pécsi Ildikó imádott házával

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos halála óta egykori gödöllői otthonuk sorsa fiuk, Szűcs Csaba kezébe került, aki az eladás mellett döntött. Sokan megijedtek az építkezés láttán és azt beszélték a legendás színésznő házát hamarosan lebontják, Csaba végül május elején, a Mokkában tisztázta a helyzetet.

− Ragaszkodtam hozzá, hogy a ház és a kert maradjon meg, amikor az öröklés után elkezdtem foglalkozni az ingatlannal. Erre az ingatlanbefektető nekem ígéretet tett, és ez meg is történt. Ezen a telken egy ház állt, és ez most is ott áll, nagyon nagy szeretettel lakják. A ház környéki kert, a növényekkel pedig csak egy picit kisebb lett, a telek megosztása miatt. És ami nincs ott, azokat L. Péterfi Csaba vitte el a Művészetek Házához és gyönyörűen virágoznak − mesélte Szűcs Csaba a Mokka stúdiójában, majd hozzátette:

− Az ingatlan azt remélem, hogy rendben van és, hogy több embernek fog örömet okozni, mint alaphelyzetében okozott. Nagyon jól tudták a szüleim, hogy én nem fogok Gödöllőn lakni. Én őket látom abban a házban, és nem tudtam elképzelni ott a folytatást. Nem fog 12 ikerház épülni. Azt hiszem három, vagy négy ingatlan épül erre a hatalmas telekre még. Tehát nem egy család, hanem mondjuk hat család fog nagyon boldogan élni a szüleim telkén jelentette ki Pécsi Ildikó fia.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek