örömhír

Megszületett az új rapkirály: G.w.M büszkén öleli magához kicsi fiát - FOTÓ

Létrehozva: 2024.05.27.

Mutatjuk a fotót a tündéri kisfiúról.

G.w.M még csak 27 éves, de máris három gyermek boldog édesapja, és immáron hamarosan jön a negyedik is. Kulcsár Edina közös kisfiukkal várandós, mivel nem sokkal a kis Amara születése után teherbe esett ismét. S minthogy Kulcsár Edina az ország egyik legnépszerűbb asszonya, az ő gyermekeire szegeződik az ország szeme. Az egész ország érdeklődő kíváncsisággal nézi a kis királynő, Amarácska fejlődését, és izgatottan várjuk a kisfiút is. Nina és Medox is gyakran kerül a figyelem középpontjába, G.w.M Melanie-tól született gyermekei azonban nem a nagy nyilvánosság előtt cseperednek. Pedig G.w.M rajongva szereti az előző kapcsolatából született gyermekeit is. 

Új rapkirály lépett színpadra 

Éppen ezért nagyon különleges poszt született. G.w.M ugyanis fotón mutatta meg a Melanie-tól született kisfiát, ráadásul nem is akármilyen kontextusban. Tegnap volt gyereknap, ennek alaklmából pedig egy úgy rapkirály született. G.w.M nagyobbik fia édesapjával állt színpadra, és együtt adtak koncertet, ez pedig bizonyosan egy legendás életút kezdete

- Nagyon sokat adott a zene, sőt elmondhatatlan, hogy mennyit! Ma ismét egy olyan dolgot adott, amit nem fogok soha elfelejteni. A nagyobbik fiam, Márk “kis G.w.M” ahogyan ma hívta a közönség, leadta az első buliját ma velem 3 évesen. 

Elmondhatatlan büszkeség, szerelem vagy nekem fiam. Imádtátok és ő is titeket! Nagy álma volt ez, hiába 3 éves, akkor is folyamatosan ezt mondogatta nekem, hogy lépjünk fel együtt. Nekünk ma így telt a gyereknap és biztos vagyok, hogy jobban nem telhetett volna nekünk és a közönségnek sem!

  Köszönöm istenem, hogy megélhettük ezt, a fiammal!!! Nektek is köszönöm, hogy ennyire szerettétek és biztattátok - írja G.w.M. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek