Búcsú

Bekövetkezett, amitől mindenki tartott: gyászhír jött a Palotából

K.B.

Létrehozva: 2024.05.25.

Kamilla királyné és Károly király is összetört a gyásztól.

Szomorú hírek érkeztek Angliából. 78 éves korában elhunyt Ian Farquhar kapitány. A híres pólós és vadász közkedvelt barátja volt a királyi családnak, a megemlékezésén jelenleg Kamilla királyné is személyesen vesz részt. Farquahar kapitány annyira közeli viszonyt ápolt az uralkodócsaláddal, hogy például Vilmos herceg még a 2000-es évek elején randevúzott is a lányával Rose-val. Bár a találkozókból nem szövődött szerelem, továbbra is jó viszonyban maradtak egymással a fiatalok, és Vilmos herceg még Rose esküvőjén is tiszteletét tette, amikor összekötötte az életét a trónörökös volt katonatársával George Gemmellel.

KAMILLA királyné; III. KÁROLY
Károly király és Kamilla királyné elveszítette egy közeli barátját  /Fotó: Tolga Akmen

A DailyMail számolt be róla, hogy Farquhar kapitány búcsúztatásán és az istentiszteleten 500 fős gyászoló tömeg gyűlt össze. A meghívottak között rengeteg magas rangú politikus és katona is megjelent Kamilla királyné mellett. 

Az elhunyt vadász rossz egészségügyi állapotban volt már élete utolsó heteiben, nehezen vette a levegőt, és végül március 6-án az ápolója talált rá holtan a Highgrovei birtokon, amelyet a királytól bérelt Farquhar kapitány. A búcsúztatását pénteken tartották a St. Michael and All Angel's templomban.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek