SZÜLINAP

Szülinapos: hatéves lett Lajos herceg. Tündéri, mivel készült neki Katalin hercegné – Galéria

mkb

Létrehozva: 2024.04.23.

Ünnepel a brit királyi család. Hatéves lett Lajos herceg, aki imád monopolyzni, kedvenc zenekara a OneRepublic, s ígéretes krikettjátékos.

Mintha csak most született volna: hatodik születésnapját ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg kisebbik fia, Lajos herceg. A kisherceg a bátyja nyomdokaiba lépve cserfes grimaszbajnok lett. Katalin hercegné különleges meglepetéssel készült neki.

lajos herceg
Hatéves lett Lajos herceg, tündéri szokással ünnepli őt Katalin hercegné (Fotó: AFP)

„Nevetségesen sok süteményt és édességet készítek"

Katalin hercegné és Vilmos herceg a harmadik gyermeküket ünneplik: György és Sarolta kisöccse, Lajos herceg hatéves lett. A hercegné, aki visszavonult a nyilvánosság elől jó néhány hónappal ezelőtt (csak egyszer tett kivételt, amikor egy padon ülve, videóüzenetben vallott rákbetegségről) édes hagyománnyal kedveskedett neki. Bár a gyógyulásra koncentrál, biztos, hogy anyai teendőit is a tőle telhető legjobban elvégzi.

A Mirror kedves hagyományt idézett fel. Katalin korábban ugyanis elárulta, hogyan készül gyermekei születésnapjára.

 Egyfajta hagyomány lett, hogy fennmaradok éjfélig a gyermekek születésnapja előtt, és nevetségesen sok süteményt és édességet készítek, mindig túlzásokba esek. De imádom csinálni 

– ismerte el az imádott hercegné.

King Charles III Celebrates First Christmas As Monarch With Royal Family
Lajos herceget ünnepli ma a brit királyi család (Fotó: Samir Hussein)

Lajos herceg olyan, mint a többi kisiskolás 

A cserfes kis Lajos a negyedik a brit trónöröklési rendben – édesapja és két testvére után –, de ezzel egyelőre mit sem kell foglalkoznia, csak ki kell élveznie a gondtalan gyermeki éveket. Jelenleg egy berkshire-i magániskolába jár Györggyel és Saroltával, aminek a mottója a szigorú nevelés mellett az, hogy a gyermekeknek legyen lehetősége játszva tanulni, vidám élményeket szerezni. Otthon is sokat játszik a család: bár korábban tiltott volt a brit királyi család tagjainak olyan társasjátékkal játszani, mint a Monopoly, hiszen sok viszályt szült: Vilmos és Katalin szívesen játssza a stratégiai játékot a gyerekekkel, sőt, Lajosnak éppen ez az egyik kedvence. Vilmos pedig korábban arról beszélt, hogy nagyon sokat hallgatnak zenét otthon, Lajos kedvence a OneRepublic nevű poprock zenekar. Sportot illetően pedig a krikett a kisherceg kedvence. 

 

Ha cuki képeket szeretnél látni Lajosról, kattints a képre: 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek