Párkapcsolat

Balázs Andrea elképesztő történetet osztott meg szerelméről

Zs.

Létrehozva: 2024.04.05.

A színésznő egy hosszú, szerelmes posztban meséli el, hogy milyen körülmények között botlottak, majd szerettek egymásba Gáborral.

Balázs Andi színésznő sokszor mesélt már a publikumnak arról, hogy hosszú évtizedek óta egyetlen férfi foglalja el a szívét, hogy milyen a párjával a közös élet, hogy miért nem házasodtak még mindig össze, és hogy mennyire hálás Gábornak azért, amiért úgy szereti őt, ahogy van

Mese egy lányról és egy fiúról

Balázs Andi ezt a címet adta annak az érzelmektől fűtött bejegyzésnek, melyben elmeséli, hogy hol találkoztak először Gáborral, és hogy milyen hatással voltak egymás életére:  „2002. április 5. Egy átlagos házibuli a belvárosban. Egy lány akinek éppen vizsgaidőszaka van, búcsúzik a társaságtól "emberi" időben. Fiú – aki eddig egy fotelben ülve váltotta meg a világot és csak néha odapillantott a hangos, gömbölyű lányra egyszer csak felpattan kényelmes pozíciójából és hirtelen ötlettől vezérelve azt mondja: – Ne menj még! Lány: – Jó, akkor maradok! Nézik egymást. Csend.” 

„Majd beszélgetés hajnalig. A lány érzi, hogy ebből "baj" lesz – hiszen most nincs ideje szerelmesnek lenni mert vizsgázik, meg ott a suli, meg koliban lakik, meg minden áááhhh! Miután kap egy gyors puszit az arcára, 3 emeletet rohan lefelé és görcsösen azt duruzsolja, hogy: – Nem, nem, nem és nem! Nem lehetek most beleesve senkibe. Telefon pittyen! A fiú még mindig a nyitott ajtóban áll és sms-t pötyög. Randevúra hívja a lányt. Itt a megismerkedési szakasznál tartva, a történetet címszavakban folytatom”

„Randi, virág, csók, randi, beszélgetés, gyomorgörcs, randi, csók, költözzünk össze!, pici albérlet wc nélkül, közepes albérlet konyha nélkül, csók, randi, tedd a zoknit a szennyestartóba könyörgöm!, hol a kulcsom?, mert mindent elpakolsz, csók, szerelem, felnövünk lassan, komoly felnőttes albérlet, kutyalány a mikrocsaládban, munka, szeretlek, hol a kocsikulcsom?, mert mindent elpakolsz, szeretlek, siess haza!, közös barátok, megtartás, elengedés, szeretlek, vigyázz magadra, siess haza, tanítás, költözés, tragédiák, együtt sírás, hosszú telek, szeretlek, Párizs, békesség, odabújok. Jó?, színház, iroda, kertes ház, 2 macska, 2 kutya, aztán újabb 2 kutya, nagycsaládosok lettünk, barátoknak hitt emberek végleges leválasztása, basszus őszülök, új tervek, rádiózás, tegnap picit beállt a derekam, lécci, kend be este!, siess haza! szeretlek, színház, iroda, bújj hozzám! Siess haza! Vigyázz magadra! Ne hajtsd túl magad! Szeretlek!”

„22 éve élünk ebben a hol szép, hol jó, hol rettenetes, hol kellemes, hol buta, hol okos, hol édeskés, hol keserű ÉLETNEK nevezett dologban együtt. Boldog Évfordulót Ridzi Gábor!„ – írta a közösségi oldalain Balázs Andrea. 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172040_auto_resized.jpg
origo.hu

Hihetetlen képeken a Moszkva utcáit elözönlő német és amerikai tankok - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170299_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kínos baki a TV2 forgatásán: Marics Peti olyat hibázott, hogy még a játékot is félbe kellett szakítani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177940_auto_resized.jpg
vg.hu

Karddal ölt meg egy tizennégy éves fiút a londoni ámokfutó – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176568_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175611_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27614_resized.jpg?avcount=1714523712
origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174010_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714523712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Dd3fp3ilZsnekI9rHAafHkguTLTvPoyHCt42krMshYE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YjUxYzgwNDU0ZTRmNzViNjQ1NWI4YjA2YTE3MDcx.jpg
Botrány

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nUqVAtNMXZsn0auv75YCiw-exWy8F_w8WMtE1L7l50w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZhZTNjY2FkMDMyZDRkYmFhOWM2Njk0NTAwNmM0ZmRh.jpg
Bocs

Curtis is meglepődött: Durva dolgot csinált Bochkor Király Viktorral - videó