MAGÁNÉLET

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Létrehozva: 2024.04.22.

Anita vőlegénye, Roberto szenvedélyes ember, élvezetből, szeretetből főz. Mindez átjön a nézők számára a főzős vi­deó­so­ro­za­tá­ban.

– Nagyon büszke vagyok a sikereire, de akkor is, amikor itthon főz valami mennyeit. Szeretem, ahogy főz, a gondolkodásmódját, ahogy a világot látja, ahogy az ételekről és az alapanyagokról beszél. Hasonlóan gondolkodunk a világról, az emberekről, a munkánkról, a családról, annak ellenére, hogy teljesen más közegben nőttünk fel. Ő ech­te olasz, sokkal nyitottabb a változásokra és a világra, gyorsan alkalmazkodik minden helyzethez. Én ehhez túl „kocka” vagyok. Viszont az évek múlását természetes folyamatnak veszem. Úgy gondolom, hogy a legtöbb nő a negyvenes éveiben találja meg önmagát. Akármit sugall a világ, most vagyunk abban az életkorban, amikor egy nő ereje teljében van! – kezdte Ábel Anita a hot! magazinnak.

Ábel Anita
Ábel Anita: „Együtt élünk, de nem élünk kritikával a másik felé” Fotó: archív

Ábel Anita: „Száztíz százalékkal akarunk teljesíteni”

Öt évvel ezelőtt, amikor megismerkedtek, Robertónak nem volt tévéje, ezért nem tudta, hogy Anitát Magyarországon mindenki ismeri, sikeres színésznő és televíziós műsorvezető. 

Én otthon az ő párja vagyok. Büszke rám, eljön megnézni a színházban, a tévéműsorokban, de ettől függetlenül éljük az életünket, számára nem a karrierem az elsődleges szempont. Ő azért szeret, amilyen ember vagyok, és ez oda-vissza igaz. 

– A saját szakterületünkön mindketten száztíz százalékot akarunk teljesíteni. Ugyanakkor kérünk egymástól tanácsot, de nem szólunk bele egymás életébe. Együtt élünk, de nem élünk kritikával a másik felé.

HOT FELTÖLTÉS Ábel Anitát azért szereti Roberto, amilyen ember BORS
Roberto nem tudta, hogy párja Magyarországon népszerű színésznő és műsorvezető Fotó: Mészáros Annamária

„Engem is megérintenek a világ dolgai”

Egy színész számára nem kis kihívást jelent, ha az általa játszott szerep sok mindenben különbözik tőle. A TV2 Hazatalálsz című sorozatában Szilvia megkeseredett, odamondogató negyvenes nő, ám az érzékenység sem hiányzik belőle. 
– Szilviában izgalmas kettősség található. Az egyetlen dolog, amiben hasonlítunk, az az igazságérzet. Ő mindenbe beleüti az orrát, mégis szerethető, sebezhető. Engem is megérintenek a világ dolgai, de az biztos, hogy nem vagyok minden lében kanál. Ha valaki megtisztel a bizalmával, és tanácsot kér tőlem, akkor elmondom az álláspontomat, de nem gondolom, hogy bármilyen jogom van beleszólni más ember életébe. Persze én sem szeretem, ha az enyémbe avatkoznak vagy ismeretlenül ítéletet mondanak rólam.

„Létezik férfi-nő barátság”

A színésznő és Pindroch Csaba a közös munka során hamar egy hullámhosszra kerültek.
– Létezik férfi-nő barátság. Csodálatos volt együtt dolgozni Csabival, erős kollegiális barátság a mienk. Nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, de mélyeket tudunk beszélgetni a forgatások szü­ne­teiben.

HOT FELTÖLTÉS Ábel Anitát azért szereti Roberto, amilyen ember BORS
Fotó: archív

Mindene a jóga

Anita tíz éve rendszeresen jógázik. 

– Régi vágyam, hogy elmélyítsem, magasabb szintre emeljem a jógatudásomat. A színházi és a tévés elfoglaltságok mellett ezt az évet ennek szentelem. Beiratkoztam egy jógaoktatói tanfolyamra is.

HOT FELTÖLTÉS CÍMLAP
Még több exkluzív sztorit talál a hot! magazin legfrissebb számában! Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek