BORULÁS

Sokkoló videó: hatalmasat esett a színpadon a nemrég még az életéért küzdő Madonna

Létrehozva: 2024.02.20.

Profin kezelte a táncosa bakiját a 65 éves popdíva. Madonna nagyot zakózott a színpadon, de nem esett kétségbe.

Madonna nevét mostanában akkor emlegetik, ha a nem méltóságteljes korosodás a téma. A 65 éves popdíva ész nélkül plasztikáztat, s cseppet sem korának megfelelően öltözködik. A színpadi profizmusát azonban nem lehet tőle elvitatni.

Táncossal, székkel borult Madonna

Hátborzongató videórészlet járja körbe az internetet: Madonna a Celebration nevű turnéja, seattle-i állomásán esett hatalmasat a színpadon. Éppen az Open Your Heart című gigaslágerét adta elő, látványos show-elemként leült egy székre, míg tűsarkút és harisnyát viselő táncos fiúja hátrafelé húzta őt. A férfi bokája azonban megbicsaklott, s felborult, magával rántva a széket és a rajta csücsülő popdívát is.

Madonna nem esett kétségbe, míg ment a félplayback, ő nevetve-kecsesen hasra fordult s egy másik táncosa segítségével feltápászkodott, majd folytatta a koreográfiát.

Nemrég az életéért aggódtak

Nemrég még kérdéses volt, hogy a szebb napokat is megélt popdíva valaha színpadra állat még: egy súlyos bakteriális fertőzés annyira levette a lábáról, hogy napokat az intenzív osztályon töltött.

Köszönöm a pozitív energiát, az imákat, a gyógyító és bátorító szavakat. Éreztem a felém áradó szeretetet. A gyógyulás útjára léptem, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért. Amikor felébredtem a kórházban, az első gondolatom a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra. Most az egészségemre koncentrálok, és arra, hogy megerősödjek, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint tudok, visszatérek hozzátok! – nyilatkozta az eset után Madonna.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek