Örömhír

Fotóval jelentette be az örömhírt Polyák Lilla, özönlenek a gratulációk

N.T.

Létrehozva: 2024.02.23.

Az énekes-színésznő rajongói nem győznek gratulálni.

Mint ahogy arról a Bors már beszámolt, az Operettszínház rajongott sztárjai, Polyák Lilla és férje, Gömöri András Máté tavaly gondoltak egy nagyot és felmondtak a színházban, hogy egy másik országban kezdjenek új életet.

Sokan gratuláltak Polyák Lillának Fotó: Szabolcs László

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Kanadában kezdett új életet 

A népszerű házaspár fél évvel ezelőtt költözött el Észak-Amerikába, azon belül is Kanada egyik legnagyobb városába, Torontóba. Miután egy igen nagy döntésről volt szó, gondos tervezést és sok megbeszélést igényelt, hiszen Lilla Homonnay Zsolttal közös gyermekei is velük tartottak.

Pontosabban nagyobbik fia, Zsombor már Államokban tanult, így plusz pont volt, hogy így közelebb lehetnek egymáshoz, kisebbik gyermeke, Bulcsú pedig szintén örömmel vágott bele a kalandba.

Óriási örömhírt jelentett be Polyák Lilla

Polyák Lilla most pedig óriási örömről számolt be az Instagram-oldalán, ugyanis elárulta, hogy Zsombor a napokban lett húszéves.

Igen, Zsombor 20 (!!!) éves. A kisfiam, aki mostanra nagyon menő felnőtté cseperedett. És igen, két Dunkin’ fánk a tortája, mert nem ez volt a fontos, hanem (újabb bakancslista-pipa) hogy át tudtam “ugrani” hozzá Torontóból New Hampshire-be és vele lenni a születésnapján mert “egy köpésre” van

– írta a közös fotókhoz a színész-énekesnő, amelyeket IDE kattintva te is megnézhetsz! A képeket pedig pillanatok alatt ellepték a gratuláló és jókívánságokkal teli kommentek. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek