KAMU

Megáll az ész: Bődületes álhír terjed Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Doris

Létrehozva: 2024.01.26.

A sztárséf és Mikes Anna a Dancing with the Stars alatt szerettek egymásba. Krausz Gábor és kedvesének romantikus történet pedig a kamucikkekkel kattintást generáló portálokat is megihlette.

Krausz Gábor és Mikes Anna január elején jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Tették mindezt egy kifejezetten romantikus képpel, amit Krausz osztott meg egy budapesti étteremből. Az Annával készült szelfi mellé ezeket a sorokat írta:

Volt két idegen, aki hirtelen...

Krausz Gábor Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing alatt szerettek egymásba (Fotó: Szabolcs László)

Ez a szöveg a Szépség és a Szörnyeteg főcímdalából van, ami azért fontos számukra, mert a Dancing with the Stars mese tematikájú adásában erre táncolhattak. Nagy sikert arattak vele, ráadásul rengeteg dicséretet kaptak a kettejük között kialakult kémia miatt. Pedig akkor még senki sem tudta, hogy a próbák során valóban bekopogott hozzájuk Ámor, a szerelem istene. 

Krausz Gábor óvatosan fogalmazott

A Tények Plusz szerette volna Krausz szájából is hallani ennek az igazolását, ami szerencsére meg is történt. A férfi rögtön alátámasztotta a dolgot, valóban összejöttek Annával, majd néhány részletbe is beavatta a nagyközönséget. 

Vannak dolgok, amik prioritást élveznek mindkettőnk életében, és máson van most a fókusz. Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani és ezzel szerintem ő is így van

  mesélte őszintén. Majd hozzátette, hogy elsősorban azért nem beszéltek eddig a kapcsolatukról, mert még ismerkedési fázisban voltak, valamint elvált apukaként az is fontos volt Gábor számára, hogy Anna megbarátkozzon a kislányával, Hannarózával. Szerencsére minden jól alakult, így végre a nyilvánosság is reagálhat az örömhírre

Beindult az álhírgyár Krausz Gáborral kapcsolatban

Talán nem is olyan meglepő, hogy szép, regénybe illő szerelmi történet megihlette azokat a gátlástalan, álhírekkel operáló portálakat, akik a kamucímekkel eladott cikkekkel akarnak kattintást generálni.

Az egyik ilyen, saját tartalommal nem rendelkező honlap azt próbálta beadni a netezőknek, hogy Mikes Anna máris babát vár Krausz Gábortól. Annak érdekében, hogy a gyanútlan olvasók mindenképp rákattintsanak a címre, még egy pozitív terhességi tesztet is ráretusáltak az igazságot nyomokban sem tartalmazó próbálkozásukra.

Íme:

Krausz Gábor és Mikes Anna álhír
Krausz Gábor és Mikes Anna álhírgyárosok áldozatai lettek Fotó:   Facebook

Azt nem tudni, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna látták-e a kellemetlen kamuhírt, de ha igen, akkor biztos jót nevettek rajta.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek