Tanács

Megtanította a nőknek Berki Mazsi: így kell magunkba bolondítani egy életre a férfiakat

Zs.

Létrehozva: 2023.09.02.

Módosítva: 2023.09.02.

A fiatal édesanya egy társkereső applikáció reklámozása kapcsán beszélt arról, hogy szerinte mi a hosszú kapcsolat titka.

Berki Mazsi mindig is saját családot szeretett volna, annak idején minden vágya az volt, hogy édesanya lehessen. Ha természetes úton, ha orvosi segítséggel, mindegy, csak jöjjön a trónörökös. Bár az élete nagy csodája 2021 novemberében meg is érkezett a kis Emma személyében, a fiatal édesanya élete alig fél éven belül drasztikusan megváltozott: 2022 május hatodikán váratlan hirtelenséggel meghalt a gyermek édesapja, Berki Krisztián. 

Egyedülálló édesanya 

Mazsi bár összeomlott a gyászban, teljesen nem engedhette el magát, hiszen ott volt az alig féléves kislánya, akiről gondoskodnia kellett. Ha nem lett volna a gyermek – Mazsi sokszor mondta ezt – talán túl sem éli azt a felfoghatatlan veszteséget, amit Berki halála okozott benne. Egyedülálló édesanyaként azonban túlélt, élnie kellett, hiszen nem volt más választása. A kislányának, Emmának, szüksége volt és van az édesanyjára, aki gondoskodik róla, aki szeretettel felneveli. 

Továbblépés 

Mazsi minden erejét összeszedve kezdett új életet, és mivel nem vesztette el soha a reményt arra vonatkozólag, hogy egyszer valósággá válik a boldog családról alkotott képe, meg is történt vele a csoda: újra szerelembe esett. A fiatal édesanya jelenleg az új párjával Székesfehérváron él. Kerüli a feltűnést, a bulvárújságokban való szereplést, igyekszik hétköznapi életet élni, ami a jelek szerint működik is. Mazsi boldogabbnak tűnik, mint valaha, és most már eljutott arra a szintre is, hogy bátran ad tanácsot párkapcsolati témában olyan nőknek, akik még az út elején járnak... 

Mazsi a minap egy friss videót tett közzé az Instagram oldalán, ahol egy társkereső applikáció bemutatása kapcsán arról beszél, hogy mennyire fontos az internetes ismerkedésben az őszinteség. Hiszen hiába a túlfilterezett képek, előbb-utóbb az új partnerünk találkozik az "Igazi arcunkkal". Mazsi emellett még egy fontos tanáccsal látta el a követőit: 

Véleményem szerint a nőknek nem szabad elengedniük magukat egy párkapcsolatban. Mert azzal megölik a tüzet. Tapasztalom, hogy ahogy telik az idő, hajlamosak a nők egyre kevesebbet foglalkozni magukkal.

– Nem mosnak olyan sűrűn hajat, nem sminkelnek annyit, kicsit elengedik magukat. Szerintem ez hatalmas hiba, de természetesen mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja – tette hozzá Mazsi, aki így zárta a szavait: Újítani kell, pezsgésben kell tartanunk a kapcsolatunkat, hogy meglegyen az a láng! Így tudjuk életben tartani a szerelmet hosszútávon is. 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714395619
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171244_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173258_auto_resized.jpg
vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168326_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171612_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ma 90 esztendős a Bud Spencer- és Terence Hill-filmek örökös „fogköpője”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27564_resized.jpg?avcount=1714395619
origo.hu

Kiderült, mennyit kell fizetnie apjának a folyamatosan pucérkodó Britney Spearsnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714395619
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714395619
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/zNCR3cHVll-rLnvgHGHt4aQeUHa0DSxx-mWxB2bCuN4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QxZDIwNGUxYmU0YTRmZTNiNTU3ZmY5NjYxMzUwYTBk.webp
Évforduló

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást