Tárgyalás

Békülni érkeztek, háború lett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperéből

Zs.

Létrehozva: 2023.09.12.

Módosítva: 2023.09.12.

A felek azzal a szándékkal érkeztek kedden reggel a bíróságra, hogy megegyeznek a válásuk minden problémás kérdésében, de valami nagyon félrecsúszott. A tárgyalóteremből kiszűrődő hangok alapján Junior feketeöves ügyvédje, dr. Landes Judit megtorpedózta az egyezséget.

Bár az Érdi Járásbíróságon külön felhívták a sajtó képviselőinek figyelmét arra, hogy ne közelítsék meg a tárgyalótermek zárt ajtaját (azaz ne füleljenek), anélkül is szinte tisztán lehetett hallani, hogy megint elszabadultak az indulatok a bírói pulpitus előtt. L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperének harmadik ülésére szeptember 12-én, kedden reggel került sor, és bár mindkét fél reményekkel teli indult neki a napnak, az ülésnek mégis hamar vége lett. 

Junior és Kinga a tárgyalás előtt még jókedvűen... (Fotó: Bors)

Ügyvédi balhé alakult ki L.L. Junior és Körvélyessy Kinga válóperén  

Az énekes és Kinga külön érkeztek a bíróság épületébe, a tárgyalók előtti folyosón azonban akaratlanul is fizikai közelségbe kerültek egymással. A nap ezen pontján még úgy tűnt, hogy minden rendben megy majd... Aztán megérkezett L.L. Junior ügyvédje, dr. Landes Judit, aki azonnal számon kérte a sajtó jelenlévő munkatársait, hogy mit keresnek ott és egyáltalán honnan tudnak a mai tárgyalásról. Az ügyvédnő azt is mondta, hogy feltételezi, hogy esetleg Körtvélyessy Kingáék hívták az újságírókat. A válaszunk, miszerint maga L.L. Junior mondta be a TV2 Tények kameráiba, hogy ma lesz, kicsit talán megnyugtatta, de ekkor újra támadásba lendült, és közölte, hogy a bíróság területén nem készíthetünk fotót sem róla, sem Juniorról. Sőt, Körtvélyessy Kingáról és a jogi képviselőjéről, dr. Hyross Virágról sem. 

LL Junior per, tárgyalás
Junior ügyvédje nem finomkodott senkivel (Fotó: Bors)

A válaszra természetesen nem sokat kellett várnia, dr. Hyross Virág közölte a másik ügyvédnővel, hogy őket ugyan nem kell képviselnie a jogásznőnek, a személyiségi jogairól mindenki önállóan rendelkezik. A folyosón lezajlott félhangos felfordulásnak végül azzal lett vége, hogy megegyeztek a felek, hogy Junior jogi képviselőjén kívül mindenki fotózhazó. Majd a társaság be is vonult a tárgyalóterembe, ahova – mivel zárt tárgyalást kértek – a sajtó képviselői nem követhették őket. 

Dr. Hyross Virág ügyvéd és Körtvélyessy Kinga (Fotó: Bors)

Zavaró zajok 

A tárgyalás viszont – melyen az előzetes hírekkel ellentétben nem jelentek meg a családtagok, hogy tanúskodjanak – nagyon gyorsan véget ért. Az újságírók és azok, akik a saját ügyükben tartózkodtak a bíróságon, a folyosón ülve furcsa hangokat hallottak, ami felkeltette a biztonságiak figyelmét is, akik közül egy be is kopogott majd benyitott a terembe, hogy megkérdezze: minden rendben van-e. A Bors megbízható forrásból úgy tudja, hogy a benti zaj L.L. Junior ügyvédnőjétől származik, aki emelt hangon közölte az egybegyűltekkel, hogy mégsem lesz megállapodás. 

Vagyonmegosztás  

A tárgyalótermet elsőként Körtvélyessy Kinga hagyta el, majd őt követte az ügyvédje is, akik nem kívántak nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy mi hangzott el a tárgyaláson. A Bors információi szerint a mostani ülésen a házaspár meg kívánt egyezni az anyagi kérdésekről, amiről előzetesen beszéltek is. Úgy tudni, hogy több tízmillió forintról van szó, valószínűleg ez volt az a pont, ahol Junior ügyvédje elzárkózott a megegyezéstől. A felek között tehát most már a gyermekelhelyezés kérdése lesz a legkisebb probléma, ellenben a vagyonmegosztás több kérdést is felvet. A válaszokat talán a következő tárgyaláson kapjuk meg, melyről természetesen a Bors is beszámol majd. 

https://cdn.borsonline.hu/2023/08/lfrK_3vo1JNrg5zSy-xJ7vlKXRESrMDaeU2pfwMnnnE/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzViZGFjN2ViOTA5NzQ3ZWQ4NjQwNjdhNDIxZjNiMWEz.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Bajba kerülhet L.L. Junior a száguldozása miatt: a gyermekelhelyezési perben nem fog jól mutatni az akció

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179235_auto_resized.jpg
origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27629_resized.jpg?avcount=1714558512
origo.hu

Itt a NATO-főtitkár drámai fenyegetése: még egy lépéssel közelebb a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178615_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177821_auto_resized.jpg
vg.hu

Példátlan támadás: Oroszország elzárt egy NATO-várost a légiközlekedéstől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178777_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megsemmisítő csapást mértek az oroszok Ukrajna egyik legfontosabb parancsnokságára Odesszában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170427_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178554_auto_resized.jpg
astronet.hu

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174795_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714558512
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178948_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Élete csatája ez!!" –így van most Matyi, az egri áramütés áldozata

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/RiLdOKdp3IUbHZjs4j5NliK2tNcaNayh9qmA65JyrBw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyZWZmMGY5MDkyNzQzMmZhNzRiN2ZmYzA5Y2M0YmIz.jpg
Változás

Molnár Anikó drámai bejelentést tett: Nem csinálom tovább

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/QAdOMwitycjq0_M9u74QAH6WTeFuvTmgZP0C0RT6qkM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0NDMzM2JhNWZhOTQyNWI5NjdiN2ZkNzY3YzgzM2Jk.jpg
Jövő

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete