Pletyka

Egyre többen beszélik: Egy párt alkot Király Linda és L.L. Junior?

Zs.

Létrehozva: 2023.05.25.

Először tavaly nyáron röppent fel a hír, hogy a két énekes gyanúsan sok időt tölt egymással, közösen nyaraltak Olaszországban, és szemtanúk látták azt is, hogy Junior az énekesnő lakásából távozik.

Furcsa páros: ha megpróbáljuk elképzelni egymás oldalán Király Lindát és L.L. Juniort, valahogy nem ugrik be egy életszerű kép… A két énekes élete, sorsa, karrierje olyan sok ponton eltér, hogy valahogy nem látszik a kereszteződés. Mégis mindenki erről beszél…. Vajon van alapja a pletykáknak?

Vajon Király Linda is hallotta a pletykákat? (Fotó: Tv2)

Közös nyaralás Lindával? 

Kevés szebb nyaralóhely létezik Európában, mint Positano, a Nápolytól délre eső Amalfi-part egyik legismertebb városa, az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott nyaralóhelye. Az azúrkék tengerpart mágnesként vonzza a turistákat, köztük rengeteg magyart, ideértve természetesen a celebeket is, akik büszkén pózolnak az Instagram oldalaikon a fehér sziklák előtt. 

Hogy, hogy nem, tavaly nyáron egyszerre egy időben itt nyaralt Király Linda és L.L. Junior is. Az Instagram-oldalaikon történt bejelentkezések után természetesen azonnal elindult a pusmogás: a két énekes biztosan nem véletlenül találkozott ott, talán együtt utaztak, és azért fotózkodnak külön, mert nem akarják felvállalni a kapcsolatukat. Az akkor feltett kérdésekre soha, senki nem kapott választ, és a pletykák el is ültek azonnal, ahogy Dárdai Blanka belépett Junior életébe. 

Junior szerelmes lett 

2022 szeptemberében egyre több árulkodó jel utalt arra, hogy L.L. Junior beleszeretett a nála jóval fiatalabb kolléganőjébe, Dárdai Blankába. A páros előbb a közösségi oldalaikon üzengetett egymásnak, aztán szép lassan elkezdtek közös képeket is posztolni, így akkorra már nem volt kérdés: egy párt alkotnak. A románcuk – most már tudjuk – nem tartott nagyon sokáig, egy évet sem bírtak ki egymással, körülbelül fél év után épp a napokban jelentette be Junior, hogy véget ért a románc. A szakítás híre pedig újra a felszínre hozta a régi pletykát: mi van, ha Király Linda miatt mentek szét? 

 

Barátság extrákkal 

Az interneten terjedő legfrissebb pletykák szerint valaki látta, amint Junior épp Király Linda 13. kerületi lakásából távozik… A városban azt beszélik, hogy a két énekes között régóta tartó szoros viszony van, ami jó barátság, némi extrával. A jól értesültek tudni vélik, hogy többször is ugyanabba a társaságba mennek, hiszen vannak közös barátaik, ahol mindig jól érzik magukat együtt. 

A pletykák már odáig mentek, hogy állítólag pont Linda miatt lett vége Junior és Blanka kapcsolatának is, erre azonban semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincs. Ahogy arra sem, hogy Linda és Junior között több lenne, mint barátság. De, ha már ilyen sokan beszélik ezt, kérdezzük meg az érintetteket! 

LL. Junior a napokban látogatott el Hajdú Péterhez a Frizbi TV-be, ahol őszintén beszélt a válásáról, a folyamatban lévő gyermekelhelyezésről is, és természetesen a Lindával való viszonyáról. 

A pénteken adásba kerülő beszélgetésben többek között ez hangzik el: 

- Olaszországban összefutottunk, de külön társasággal voltunk. Most, hogy a Blankával van ez a rumli, előhozták a tavalyi pletykákat – magyarázta Junior, majd hozzátette: - 25 éves ismeretség a mienk. Vicces, hogy Blanka és Király Linda egy kerületben laknak, közel egymáshoz. Mi haverok vagyunk, bulizunk. Kölcsönös tisztelet van köztünk, ennyi.

Király Linda egy pár percig hangosan kacagott miután felhívtuk telefonon és megkérdeztük tőle, hogy mi igaz a szóbeszédből. 

- Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. 

De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogy világ életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok. Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam. 


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161805_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714078510
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161469_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország lehet az olajháború nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714078510
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160173_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161483_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: újabb szomorú hírt kapott a királyi család, a hercegnőről van szó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja