Siker

"A válás hozzásegített ahhoz, hogy megvalósítsam az álmaimat" - egyedülálló édesanyaként bizonyíthat Nagy Melanie

Létrehozva: 2023.05.02.

Módosítva: 2023.05.02.

Nagy Melanie élete kezd célegyenesbe érni. Minden a tervei szerint halad, a karrierje szárnyal, a gyermekeit pedig békében is szeretetben neveli. A Borsnak most élete egyik legnagyobb kalandjáról mesélt.

Példaként állhat rengeteg szülő előtt Nagy Melanie, aki a padlóról állt fel, miután 2021 végén derült égből villámcsapásként hullott szét a családja. Az édesanya magára maradt, egyedül kellett megteremtenie az anyagi biztonságot két gyermeke számára, ám most úgy tűnik, a kemény munka meghozta a gyümölcsét.

Fotó: Markovics Gábor
Egyedülálló édesanyaként bizonyíthat Nagy Melanie

– Jól vagyok, haladnak a dolgaim – kezdte büszkén a Borsnak Nagy Melanie, aki úgy érzi, a tavalyi küzdelmes év után, végre eljött az ő ideje.

Az elmúlt év után kezd összeállni a fejemben, hogy merre van az én utam. Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat. 

Persze, akad így is nehézség bőven, de büszkén mondhatom, hogy egyedülálló édesanyaként eddig minden akadályt sikerült leküzdenem – tette hozzá Melanie, aki valóban megállíthatatlanul halad a céljai felé, hiszen hamarosan megnyitja a saját szépségszalonját a barátnőjével, illetve a nézők a televíziók képernyőjén is találkozhatnak vele.

Tükröm, tükröm…

Melanie-nak egy régóta dédelgetett vágya vált azzal valóra, hogy saját műsort indíthat a televízióban. Már évekkel korábban megálmodta, hogy egy átalakítós formátumot szeretne a képernyőkre vinni. Mint kiderült, a forgatások már el is kezdődtek, s ha minden jól megy, a nézőknek sem kell sokat várni arra, hogy láthassák.

 Egy régi álmom valósult meg azzal, hogy a saját műsoromnak a háziasszonya lehetek. A Tükröm, tükröm egy átalakítós műsor lesz, melyben hétről-hétre segítünk a hölgyeknek abban, hogy megtaláljuk a stílusuknak és a koruknak megfelelő megjelenést. Egy komplett szépségcsapat áll majd a jelentkezők rendelkezésére, van fodrászunk, stylistunk, a barátnőm, Lakatos Vivien varázsol gyönyörű szempillát a lányoknak, én pedig a sminkjükről gondoskodom a műsorvezetés mellett.

– fogalmazott Melanie, aki kitért arra is, milyen szempontok alapján varázsolnak új külsőt a hölgyeknek.

– A műsor egyébként egy fontos üzenetet is hordoz, mégpedig azt, hogy a kevesebb néha több. Manapság sokan idősebbeknek látszanak a koruknál, küzdenek azzal, hogy megtalálják a számukra megfelelő stílust. Mi ebben szeretnénk főként segíteni. Megmutatni, hogy a természetesség is gyönyörű, nem kell túlzásokba esni ahhoz, hogy valaki szépnek érezze magát. Mi az eleganciát és a letisztultságot fogjuk képviselni szépítő csapatunkkal, akik nem mellesleg a szalonunk alkalmazottjai– mesélte Melanie, majd hozzátette: ha minden a tervek szerint halad, akkor legkorábban május végén láthatják a nézők az első átalakulást.

Fotó: Nagy Melanie
Már javában zajlik a műsor forgatása

Anyaotthonban is forgatnak

Az egyedülálló édesanya fontosnak tartotta, hogy műsorában olyan személyek is szerepeljenek, akiknek a mindennapi életben nem adatik meg, hogy eljussanak fodrászhoz vagy sminkeshez. Éppen ezért az egyik anyaotthont is meglátogatják a forgatások alkalmával.

– Sajnos rengeteg olyan nő van, aki nem engedheti meg magának, hogy elmenjen egy szépségszalonba, ezért szerettem volna nekik is megmutatni, milyen az, amikor egy nap csak körülöttük forog. Nekik is jár az énidő, hogy egy kicsit kiszabaduljanak a megszürkült hétköznapokból, és csak magukkal foglalkozzanak – mondta Melanie, aki abból a szempontból átérzi a helyzetet, hogy egyedülálló édesanyaként bizony nem vállalhatott akármilyen munkát.

Elsők a gyerekek

Meglátása szerint nélkülözhetetlen a megújulás és az alkalmazkodás képessége napjainkban a folyton vátozó körülmények mellett. 

- Nem volt egyszerű döntés hogy milyen irányba haldjak tovább. Az idő sürget minket, a nyomás és a felelősség nagy a szülők vállán. 

Mint ismeretes, az anyuka a sminkelés mellett a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Karán, nukleáris fegyverkezés szakirányon. Ez mind szép és jó, egészen addig, míg nem született két gyönyörű gyermeke, akikről gondoskodnia kell, ehhez pedig az szükséges, hogy szabadon oszthassa be az idejét.

Az emberek könnyen ítélkeznek, úgy is, hogy nem ismerik a másik történetét. Nekem a legfontosabb az volt, hogy a munkám annyi szabadságot biztosítson, hogy a gyermekeimmel minél több minőségi időt tölthessek. Ezt pedig azzal tudtam megadni magamnak, hogy a saját lábamra álltam, nem függök senkitől. Ha a közigazgatásban dolgoznék, erre nem lenne lehetőségem, viszont a saját szépségszalonomban be tudom osztani az időmet, ahogy a forgatások alatt is

 – fogalmazott Melanie.

Fotó: Nagy Melanie
Műsorvezetőként debütál az édesanya

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153810_auto_resized.jpg
origo.hu

Napokra van a teljes ukrán összeomlás?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27341_resized.jpg?avcount=1713864310
origo.hu

Itt van Oroszország döbbenetes válasza az atomfenyegetésre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150633_auto_resized.png
metropol.hu

Őrjöngenek a magyarok; kiderült, ki lehet Szoboszlai új edzője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154902_auto_resized.jpg
vg.hu

Brutális dróntámadás érte Odesszát – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27342_resized.jpg?avcount=1713864310
origo.hu

Zelenszkij ezzel a gátlástalan trükkel akarja kirobbantani a harmadik világháborút

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17148770_auto_resized.jpg
travelo.hu

Totál részegek voltak a madarak, az állatmentők azt hitték haldokolnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713864310
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153755_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Leesik az állad: Teljesen átalakult Nagy Melanie - Videó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/awrQ-0QV1X1v_Au8TYDY_5a7o_AiRrt5JjfYMBKOmvo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMzI1MzQ2OGZhZjQzZGU5NzQ1Y2YxZjNlNDNhZGQ1.jpg
Kamu

Álhírek tépik fel a család sebeit: a kamuportálok szerint VV Fanni életben van