Esküvő

Titokban újra férjhez ment a TV2 műsorvezetője

Mona

Létrehozva: 2023.03.30.

Huszonöt éves házassági évfordulójuk alkalmából Thaiföldön erősítették meg szerelmüket.

Kandász Andrea és férje, Borszéki Ferenc fárasztó időszakot tudhat maga mögött. Három évvel ezelőtt vásároltak Budán egy telket, ám úgy döntöttek, saját kezűleg újítják fel a melléképületet. Kandiék szinte minden szabadidejét a fizikai munka tette ki a szigeteléstől a falazáson, burkoláson át a betonkeverésig. A fárasztó hetek után pedig jól megérdemelt pihenésüket töltik Thaiföldön. Két héttel ezelőtt utaztak az Indokínai-félszigetre, ám úgy tűnik, a vakációnak más oka is volt a pihenésen túl.

Kandász Andrea
Fotó: Kandász Andrea/Instagram 

Kandi egy héttel ezelőtt az Instagram-oldalára egy árulkodó videót posztolt, melyen a gyönyörű tengerparton egy virágokkal feldíszített oltár látható. A hangulatot a naplemente és a gyertyák „biztosították”.

Valami készül! Ölelés! 

– írta a felvétel mellé Kandi. Ám az nem derült ki, vajon kinek az esküvőjére készülnek. A válaszra nem kellett sokáig várni, amit a TV2 műsorvezetője egy újabb videóban mutatott meg. Andrea és férje huszonöt évnyi házasság után újra megerősítették kapcsolatukat, és a festői környezetben, a hófehér homokban, mezítláb, hófehér ruhában – ami hatalmas fogyása után rendkívül jól állt Andinak – mondták ki újra a boldogító igent férjével.

Elbújtunk 1 kicsit! Bocsi! Életem egyik legboldogabb pillanata történt, másodszor 

– olvasható a csodálatos felvétel mellett, melyhez egy kis magyarázatot is írt a műsorvezető. 

Amit láttok, valódi paparazzo felvétel, ugyanis egy müncheni házaspár éppen drónozott az érintetlen öbölben, ahol másodszor is fogadalmat tettünk, de nem vettük észre. Aztán odajöttek és megkérdezték, hogy nem gond-e, mert olyan gyönyörű! Örülök, hogy megtörtént, hálásan köszönjük nekik. Jövünk a történettel és a fotókkal. Innen is! Nagy ölelés! – osztotta meg követőivel az örömhírt a műsorvezető, ígérete szerint hamarosan a teljes ceremóniáról is látható lesz a videó.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek