Botrány

Zámbó Krisztián: Súlyos pénzeket keresett édesapámon Delhusa Gjon

Létrehozva: 2023.01.20.

Kemény szavak hangzottak el Zámbó Jimmy fiának szájából. Szerinte Delhusa Gjon súlyos pénzeket keresett azon, hogy újra kiadta az árvízkárosultaknak írt lemezt.

Hatalmas vihart kavart az elmúlt napokban Delhusa Gjon kijelentése, miszerint Zámbó Jimmy halála előtt nagyobb összeget adott át az énekesnek. Erre reagálva Jimmy legidősebb fia, Zámbó Krisztián először lehazugozta Delhusa Gjont, majd a Retro Rádióban Bochkor Gáboréknak azt is elmesélte, hogy mit mondott neki telefonon keresztül Delhusa, miután felhívta őt.

Zámbó Krisztián, Zámbó Jimmy, Fotó: YouTube, MTI
Krisztián megvédi édesapja emlékét Fotó: YouTube, MTI

„Meghallgattam az ő verzióját”

– Felhívtam és meghallgattam az ő verzióját. Azt tudni kell, hogy édesapám a halála előtt két Budapest Sportcsarnokot töltött meg, két évada volt az RTL Klubon, és minden héten járt koncertezni sportcsarnokokba, bejárta Erdélyt, a Felvidéket és Magyarországot. El kell, hogy mondjam, hogy miután elhunyt, mi, a család sok-sok évre nagyon sok pénzt örököltünk meg. Nem tudom elképzelni, hogy pénzre lett volna szüksége az édespámnakhangsúlyozta Zámbó Krisztián.

Megszólalt Delhusa Gjon.
Delhusa Gjon azt állítja, Jimmynek kilencmilliós kölcsönt adott Fotó: Bors

„Igéretet tett, hogy soha, sehol nem fogja kiadni”

Bochkor Gábor kíváncsi volt, hogy mit mondott Jimmy fiának telefonon Delhusa.

Gjoni azt mesélte nekem, hogy 9 milliót adott az édesapámnak, mert annyi volt a páncélszekrényben, de ezt nem kérné vissza, mivel ezt úgy tudta kompenzálni, hogy édesapám halála után kiadta a közös dalukat is tartalmazó lemezt. Azt a lemezt, amelyre ígéretet tett az emlékműsoron az embereknek, hogy soha, sehol nem fogja kiadni – fogalmazott Zámbó Jimmy legidősebb fia.

Krisztián: Édesapámnak nem volt szüksége kölcsönre! Fotó: Bors

„Nem volt szüksége kölcsönre”

A Bors a műsor után megkereste Zámbó Krisztiánt, hogy meséljen még arról a bizonyos lemezről, amit édesapja nevével, és közös dalukkal együtt adott ki Delhusa Gjon.

Nem tudom még most sem hova tenni, hogy miért most, 23 év után hozakodott elő ezzel a történettel. Korábban is elmondtam: édesapám a szakma csúcsán volt, nem volt szüksége kölcsönre. De ha mégis így volt, akkor bizonyítsa. Ő volt az, aki visszaélt az apámnak tett ígéretével, és kiadta azt a számot, amit az árvízkárosultaknak készítettek. Rá is tette a lemezre a képét, amivel súlyos pénzeket keresett

 – mondta lapunk megkeresésére Krisztián, aki azt is hozzátette, hogy az igaz barátai viszont a mai napig tisztelettel emlékeznek az édesapjára, Zámbó Jimmyre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek