MEGLEPETÉS

Leslie Mandokinak különleges ajándékkal kedveskedtek a gyermekei

NK

Létrehozva: 2023.01.18.

Módosítva: 2023.01.20.

A Németországban élő magyar zenészről mindenféle túlzás nélkül elmondható, hogy az elmúlt évtizedekben a Föld minden táján megfordult már. Legalábbis egészen mostanáig ezt hitte.

Leslie Mandoki sosem unatkozik, ám legutóbbi magyarországi tartózkodása alatt időt szakított arra, hogy meglátogassa a Retro Rádió stúdióját. Az Abaházi Presszó vendégeként a közel egy órás beszélgetés keretein belül izgalmas dolgokról is szót ejtett. A nemrég születésnapját ünneplő zenei producer többek között elárulta, ez alkalomból igazán különleges meglepetéssel készültek neki a gyermekei.

Leslie Mandoki

Eléggé beosztott életet élek. Reggel 6-tól megjelenéseim vannak, majd 13:30 órakor már kint vagyok a repülőtéren és indulok Frankfurtba, találkozom a gyerekeimmel. Egy csodálatos ajándékot kaptam tőlük a születésnapomra: elmegyünk 10 napra Dél-Afrikába és elveszik tőlem a mobiltelefonomat és az iPad-emet, úgyhogy az Frankfurtban marad

– mondta a zenész, mire Abaházi Csaba megjegyezte, ez lehet az ő részükről egyfajta kritika is.

– Persze, így is értették, csak bulizunk a csemetéimmel – tette hozzá nevetve.

Az elkövetkezendő 10 nap valóban csak róluk fog szólni, ám ez az időt sem láblógatással fogják tölteni.

– Beosztották, minden nap megyünk valahova. Megyünk a dzsungelbe, szafarira, borkóstolásra. Jártam sokat a világot és a fiam megkérdezte tőlem, hogy: Te apu! Átgondoltad, hogy hányszor vittél engem Amerikába? Mondtam neki: nem fiam, miért? Azt válaszolta, hogy negyvenkétszer. Majd megkérdezte: tudod, hogy hányszor vittél el Kínába? Tizenötször. Megmutattad a te Londonodat, a te New Yorkodat, a te Los Angelesedet. Most van egy budapesti lakáskulcsuk, ami nekik nagyon fontos volt, mert úgy beszélnek magyarul, mintha itt születtek volna – árulta el Mándoki, s azzal folytatta, hogy a három gyermeke azért döntött úgy, hogy meglepik egy Dél-Afrikába szóló utazással, mert ez a ritka helyek egyike, ahol még egyikük sem járt.

– Ez kimaradt az életemből. A gyerekek keresték, hogy hova vihetnének, mert Dél-Amerikát és Ázsiát végigjártuk, Észak-Afrikában is voltunk. Mindenütt játszottunk és én mindig kibuliztam azt, hogy maradjunk. Ha Rióban, São Paulóban vagy Santiago de Chilében voltunk, akkor ott maradtunk egy hétig a gyerekekkel. Amikor Disney-nél vettem fel a zenét, akkor a gyerekek végig ott voltak velem Kaliforniában és Michael Jacksonnal laktak a Neverlanden – árulta el Leslie, mire a műsorvezető viccesen megjegyezte: Azért ha újra születek, meg te is, akkor hadd legyek már a gyereked! 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek