Szomorú

Szakíthatott a barátjával Opitz Barbi

Bors

Létrehozva: 2022.12.29.

Opitz Barbi karácsony előtti botrányát megannyi rejtély övezi továbbra is, ám az énekesnő tettei árulkodóak. A rajongók arra tippelnek, végleg szakíthatott a barátjával.

Opitz Barbi továbbra is mélyen hallgat a december 23-án történt események után. Bár jó pár részlet már napvilágot látott az állítólagos elrablás ügyében, azt még mindig nem tudhatjuk, hányadán áll egymással a szerelmes pár.

Eddig csak a letörölt képek és videók árulkodtak arról, hogy az énekesnő pontot tehetett a kapcsolata végére, ám lapunk kiszúrta, hogy Albertnél is történt változás...

Barbi szakíthatott Alberttel Fotó: Bánkúti Sándor
 

Barbi minden kapcsolatot megszakíthatott

Az énekesnő nemcsak a közös fotókat tüntette el, már nem is követi az Instagram-oldalán Albertet. Ennek ellenére a 19 éves fiú profilján még ott virítanak a képek, melyek a szerelmükről árulkodnak: ölelik, csókolják egymást. Az azonban meglehetősen sokatmondó, hogy egyedülállóra változtatta a kapcsolati státuszát a Facebook-oldalán. Ott már nyoma sincs Barbinak, és annak, hogy egykoron szerették egymást.

 

Van még visszaút?

A barátok és a rajongók is rettenetesen féltik a 23 éves lányt, hiszen ha lehet hinni a pletykáknak, nem ez az első alkalom, hogy összezördültek. Bár az énekesnőt többször is figyelmeztették a szerettei, hogy bajba kerülhet Albert mellett, a szerelem teljesen elvakította őt. Ezért fajulhatott a dolog odáig, hogy Barbi édesanyja emberrablással vádolta meg a fiatal fiút, a történtekbe pedig a rendőrséget is bevonták.

Bár sem az énekesnő, sem pedig a menedzsere nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a családtagok és barátok megszólalásaiból arra lehet következtetni, hogy azon a bizonyos napon valójában is veszélyben lehetett Barbi. Kérdés, hogy ezek után van-e még visszaút? Megbocsájt-e még egyszer az énekesnő a kedvesének, vagy ezúttal végérvényesen lezárta kettejük kapcsolatát?

 

Nincs szerencséje a szerelemben

Az énekesnő alig pár hónappal azelőtt, hogy találkozott volna Alberttel, egy másik botrányba is belekeveredett. Akkor a volt barátja intim videót szivárogtatott ki róla, ami végül az interneten landolt, és rengeteg emberhez eljutott, nem kevés kellemetlenséget okozva ezzel Barbinak, aki feljelentést is tett az ügyben.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek