Vallomás

Őszintén vallott Shane Tusup: "Már kifelé tartok a mélyvízből"

Címkék
Shane Tusup

2022. szeptember 28. szerda 07:15

Shane Tusup a hot! magazinnak adott interjújában elmondta, úgy érzi, már kifelé tart a mélyvízből.

Shane Tusup az utóbbi időben kapott hideget, meleget, ő azonban hallgatott. Most a hot! magazinnak mesélt a családi életéről és a terveiről. Már gyerekként is folyton állatok vették körül, ezért tartotta fontosnak, hogy Magyarországon is legyen egy házi kedvence. Így jött a képbe Lana, aki nagyon sokat jelent az úszóedzőnek.

 

Tusup beszélt a gyerekkoráról is, Kaliforniában nőtt fel, mindig boldogan emlékezik vissza az ott eltöltött időre.

"Lényegében a mólón nőttem fel az óceánparton. Sosem felejtem a kaliforniai naplementéket, a szörfösök látványát. Egyszerűen imádtam, egy tetoválásom is van róla. A szüleim gyakran elvittek a helyi akváriumba, néztük a halakat. Kisgyerekként mindig magammal cipeltem valamit. Teljes gyűjteményem van a Tininindzsa teknőcökből és a Star Wars-figurákból.

A leendő gyerekeimnek tartogatom őket. Volt egy kedvencem, a legújabb teknőc modell. Ahogy néztem a szörfösöket, kitaláltam, hogy a teknőcömet is megtanítom a hullámlovaglásra! Amint felkapta a hullám, boldogan mutattam édesapámnak, hogy biztosan ki fog jutni a partra. Apám fogta a fejét, de én hittem a teknőcömben, hogy meg tudja csinálni! Már gyerekkoromban megvolt bennem ez az optimizmus. Persze azt a játékfigurát elvesztettük…"

A szüleiről is melegséggel a hangjában mesélt. Mint mondta, mind a két szülőjétől örökölt valami jó tulajdonságot. Az édesapja egy hagyománytisztelő, keményen dolgozó üzletember, aki mindig is gondoskodott a családról – tőle örökölte a logikus, strukturált gondolkodást. Édesanyjától pedig a kreativitást. 

"Számomra fontosak a hagyományos értékek, ugyanakkor a magam egyedi módján ugrom bele az ismeretlenbe. A családom rengeteget jelent nekem. Apám felhagyott a divatiparban elért karrierjével, és idős fejjel váltott szakmát. Egy bank felső vezetője lett. Mindent megtett annak érdekében, hogy úszhassak, tanulhassak; nekik köszönhetem a sikereimet."

Számos sportot kipróbált, míg megtalálta az úszást. Csakhogy egy vállsérülés miatt újra kellett terveznie a jövőjét. A főiskolán elhatározta, hogy az úszás mellett üzleti tanulmányokat is folytat.

"Emellett a sport minden aspektusával foglalkoztam: pszichológiai, kineziológiai, kutatási, tréneri és üzleti szempontból. Szerencsés vagyok, mert már az első munkahelyem olyan volt, hogy egyszerre több szerepet és feladatot is elláthattam. Így fejlesztettem ki az egyedi és komplex módszeremet."

"Több úszótréneri módszert ötvöztem, köztük a németet is. Kidolgoztam a saját programomat, ami a cégem szellemi tulajdona. Amikor egy sportoló felkészítéséről van szó, akkor elvárom, hogy komolyan és professzionálisan álljanak a munkához. Nem lehet csak úgy megjelenni napi egy órára az edzőteremben, hisz sportolónak lenni nagy kiváltság, ugyanakkor egy 24 órás feladat. Ahhoz kell igazítani az étkezést, az alvást, a gondolkodást, mindent."

Tusup több hullámvölgyön is átesett már, mióta itt él Magyarországon, ám bizakodó a jövőt illetően.

"Úgy érzem, hogy kifelé tartok a mély vízből. Mindenkinek van olyan időszak az életében, amikor le kell mennie a medence aljáig, hogy majd megújulva a felszínre törhessen. A gond akkor van, ha túlságosan sok időt vagyunk lent – az már a mi hibánk.

 Magunktól kell rájönnünk a megoldásra, kihúznunk magunkat a mélyből, és saját magunk új verziójában kell visszatérnünk. Ami engem illet, szeretnék túlnőni az úszóedző szerepén, hogy mint üzleti szakember szerepeljek a jövőben. Többszörös szerepben szeretnék jelen lenni a nyilvánosság előtt, nemcsak mint sportszakember, hanem részt venni különböző eseményeken és az üzleti életben".

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414529_auto_resized.jpg
origo.hu

Csontsoványra fogyott Kelemen Anna - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10531_resized.jpg?avcount=1670360706
ripost.hu

Halálra rémültek a rajongók Britney legújabb topless fotójától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15413487_auto_resized.jpg
life.hu

Ők az érzelmileg legerősebb csillagjegyek: bármit képesek elviselni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412960_auto_resized.png
hirtv.hu

Vezércikk: Mostantól fognak igazán fájni a brüsszeli szankciók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414158_auto_resized.jpg
metropol.hu

Íme az elhunyt színésznő utolsó posztja – Videó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10530_resized.jpg?avcount=1670360706
borsonline.hu

Tragikus hírt kaptunk: elhunyt a legendás színész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15413162_auto_resized.jpg
travelo.hu

Százéves, dühös üzenetet találtak egy ledöntött szobor alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10522_resized.jpg?avcount=1670360706
kemma.hu

A spórolás mellett megtakarításainkra is jobban figyelünk(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15414706_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Botrány az egyik magyar benzinkúton, egy embert őrizetbe is vettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15412806_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Egy ünnep sem lesz már ugyanolyan” - zokogva búcsúznak a Tuzséron elgázolt 10 éves kislánytól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/zKozdmJJTAQgG0NJWBpDk1plOpIh7xX9DKextmVe63E/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI1ZGIxYzJkMTdiZTRkYzI4ZTI5MjhkZDVmZTQwNzU4.jpg
ÍTÉLET

Megszólalt az ítélethirdetés előtt Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/dVNodCmD48z8FWY77pbiqvXD7y8Nu2Y5A5B2Ui1ecng/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiYzMzM2Q4OGUwOTRlNTA5YTVjMGNkNTQxNzczMTVh.jpg
Kémia

Máris összeboronálták Kaly Rolandot a Sztárban sztár leszek! korábbi énekesnőjével