Pachmann Péter is összecsomagolt, hiszen az elkövetkezendő egy hetet a Balatonon tölti a Mokka stábjával együtt. A TV2 piacvezető reggeli műsorában az izgalmas interjúkon kívül a Közép-dunántúli régió és a Tihanyi-félsziget gasztronómiai sokszínűségét is bemutatják, segítségükre van ebben Tihanyi Vinarius executive chef-je, Vadász Imre is.
Ő és Péter szinte az első pillanatban megtalálták a közös hangot, hiszen a Mokka műsorvezetője maga is imád főzni és bevásárolni is. A tihanyi piac pedig erre az egyik legtökéletesebb helyszín…
– Szenvedélyes piacozós vagyok, a stáb már rám is aggatta az ”SZ SZ”, vagyis a szenvedélyes szakács jelzőt. Illik is rám, hiszen otthon nagyon szeretek főzni. Alapvetően a magyaros ételeket szeretem, talán pont ezért volt annyira jó élmény számomra a piac.
Mert mit lehetett itt látni? Hagyma, lecsópaprika, lecsóparadicsom, kolbász, különböző sonkák, szóval olyan dolgok, melyeket egy vega nem értékel, én viszont oda vagyok értük. A kedvenceim a paprikáskrumpli, a sültkrumpli, a magyaros kaják, ezek mind jól mennek nekem. A füredi piac isteni élmény volt kedd reggel, nem volt tömeg, kóstolhattunk, nagyon klassz élmény volt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.