Celeb

A koronavírus-járvány rendkívül nyomasztó hatással volt Wolf Kati az életére

2022. január 25. kedd 05:00

Január 29-én kezdődik Magyarország egyik legkülönlegesebb zenei műsora, A Dal 2022! A műsorban idén negyven produkciót ismerhet meg a nagyközönség, ráadásul a zsűri tekintetében is izgalmas változás történt: Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter mellett egy régi-új ítész, Wolf Kati is a zsűriszékben foglal helyet. Az énekesnőnek épp jókor jött a felkérés, az elmúlt két évben a koronavírus-járvány okozta nehézségek ugyanis őt is megviselték.

Forrás: Metropol

Wolf Kati néhány hónapja zökkent csak vissza az élete a régihez hasonló kerékvágásba, azóta viszont tele van tervekkel.

A Jóisten tanítása

- A koronavírus-járvány rendkívül nyomasztó hatással volt az életemre. Hiszek benne, hogy a rossz dolgok azért történnek velünk, mert a Jóisten azt szeretné, ha általuk tanulnánk, de az igazság az, hogy én úgy érzem, már a koronavírus előtt is tisztában voltam a család, az együtt töltött minőségi idő fontosságával, és mindazzal, amire sokan a pandémiás helyzet miatt ébredtek rá. Szerettem volna ezt a leckét kihagyni az életemből, ugyanis nagyon szeretem a pörgést, és nem viseltem könnyen a tétlenséget. A koncertjeim elmaradtak, az énekóráimat pedig csak online tarthattam meg, ami nem volt könnyű, hiszen a tanárnak ilyenkor fizikailag ott kellene lennie a diákja közelében - mondta el a Metropolnak Wolf Kati.

Öröm az ürömben

Az énekesnő azonban híres arról, hogy rendkívül pozitív a szemlélete, így a nehéz helyzetből is igyekezett kihozni a legjobbat.

- Rengeteg időt töltöttem együtt a lányaimmal, akikkel eddig is szoros volt a kapcsolatom, de most még inkább azzá vált. Emellett édesapámmal egy régi közös álmunkat is valóra váltottuk: elkészítettük az első közös gyereklemezünket, a Gyerekszájat, amit a vírushelyzet előtt mindig halogattunk. Így hát volt azért öröm is az ürömben - árulta el mosolyogva Kati.

Erős mezőny

A Dal 2021 zsűritagja elárulta, hogy társaival nagyon jó csapatot alkotnak, és alig várják, hogy az élő adások elkezdődjenek. Az viszont, hogy szakmailag működik közöttük a kémia, már a produkciók kiválogatásánál kiderült.

- A dalokat nem csak mi négyen, hanem egy szakmai csapattal válogattuk ki. Több mint háromszáz pályamű érkezett, és annyit elárulhatok, hogy nagyon erős volt a mezőny. Bizony akadtak pillanatok, amikor négyen négyfélét gondoltunk egy adott produkcióról. Roppantul élveztem ezt a műhelymunkát, a véleményünk ütköztetését. Bizton állíthatom, hogy sikerült kiválasztanunk a negyven legjobb produkciót. Az élő adások persze tartogatnak még meglepetéseket, hiszen rengeteg tényezőn múlik, hogy a versenyzők hogyan tudják előadni élő adásban, kamerák előtt a dalukat.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az oroszok elleni szankciók rövid távon megbuktak, hosszú távon kérdéses a sikerük

metropol.hu

„Én nem tudok átállni BKV-ra!” – kiakadtak az emberek az olajembargóra – Videó!

borsonline.hu

Addig erőszakolta nevelt lányát nap, mint nap, míg nagykorú nem lett

hirtv.hu

Háború Ukrajnában - Robbanásokat hallani Kijevben és környékén

metropol.hu

Megrázó bejelentést tett Mazsi, ekkor helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt

vg.hu

Egy évre eltiltották és az érmét is elvették az orosz tornásznak

baon.hu

Belebetegedett a botrányba Solti Ádám szeretője

mindmegette.hu

Bámulatos átalakulás! Schobert Norbi megmutatta, milyen sokat fogyott a kisebbik fia

borsonline.hu

„Szeretlek” – mondta utoljára édesanyjának a 16 éves fiú

borsonline.hu

Oszvald Marika: Kitartóan küzdött a lányom, hogy édesanya lehessen

borsonline.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, amit a mentősök közöltek velük

További cikkek

Gyász

Most közölte a legenda lánya: Édesapám feladta a harcot