Exatlon

Kempf Zozo nem bánja, hogy újabb Bajnok távozott - „Ezzel csak erősebbek leszünk”

Dózsa Gabriella

2022. január 17. hétfő 09:30

Két hét, két Bajnok kieső – ez a mérlege az Exatlon Hungary All Starban a pirosaknak. Elsőként a sokak szerint végső győzelemre is esélyes Esztergályos Patrik, most pedig Kocsis Szandi távozott. A Bajnokok közönségkedvence, Kemp Zozo a Borsnak arról beszélt, nem baj, ha gyenge játékos távozik.  

A Bajnokok készen állnak

Forrás: TV2

Megtörtént az Exatlon Hungary első vegyes párbaja, először két piros, majd két kék lány küzdött meg egymással. Majd a két vesztes csapott össze egymással, a Kihívóktól Pap Dorci, míg a Bajnokoktól Kocsis Szandi párbajozott. S bár a kékek versenyzője nincs jó formában, mióta szerelme, Esztergályos Patrik távozott, mindent megtett a győzelemért, meg is lett az eredménye. Így két hét alatt a Bajnokok második emberüket veszítették el. A bmx freestyle világbajnok szerint: aki gyenge, annak mennie kell, távozása előnyükre válik.

Fotó: TV2

 

Úgy gondolom, ha a számok azt mutatták, hogy Szandi volt a csapat leggyengébb játékosa, akkor matematikailag jobban járunk, ha a leggyengébb játékos kiesik, ezáltal több pontot tudunk gyűjteni a későbbiekben 

– mondta ki őszintén a Borsnak Kempf Zozo. - Szerintem nagyon megtörte a csapatot, hogy már ketten távoztak tőlünk, de ebből próbálunk erőt meríteni, és szeretnénk elkerülni, hogy még több játékostól kelljen búcsút vennünk. Az eddigi kiesések most plusz motivációt adnak nekünk is. A végjátékok győzelme lenne a fő cél, minél jobban teljesítünk, annál inkább sikerülhet.

 

Rákóczi Reni erre várt

Kocsis Szandi mellett a Bajnokoknál Rákóczi Reninek sem úgy ment eddig a verseny, ahogy szerette volna. Így nem is lepődött meg, hogy párbajoznia kellett. Abban bízott, ha nyer, az átlendíti a mélyponton.

Az hiányzott leginkább, hogy kijöttem, és más érzések kavarogtak bennem, mint amire számítottam

 – árulta el a kick-box bajnok. -  Mindannyian átéltük már ezt a szituációt, viszont most egészen más van bennünk, mint anno. Ez egyáltalán nem rosszat jelent, csak hirtelen nem tudtam én sem kezelni. Bár többet sírtam mint anno, de nem bánom, hogy megmutathattam ezt az oldalamat is, ez is én vagyok. Kellett egy olyan pillanat, ami egy vízválasztó volt számomra ebben a helyzetben, a játék folytatását illetően. A párbaj szituáció megerősítette bennem, hogy szeretnék játékban maradni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elvesztette a budapesti álelit a kiváltságait

magyarnemzet.hu

Ilyen aranyosan alszik együtt Tóth Gabi és családja + fotó

borsonline.hu

Megrázó helyszíni fotók a hevesi tragédiáról, többen meghaltak

hirtv.hu

Külföldről és itthonról is szereztek kábítószert

ripost.hu

Ez a három csillagjegy nyáron megismeri élete szerelmét

vg.hu

Beszakadt a nitrogénalapú műtrágyák ára

vg.hu

Hazatérnek az ukrán menekültek

mindmegette.hu

Készítsd el életed epres-pudingos piskótáját - friss gyümölcsből az igazi!

borsonline.hu

Nagy a baj, Berki Mazsi kétségbeesetten keresi a megoldást

borsonline.hu

Ezt nem lehet sírás nélkül kibírni: egy tűzcsaphoz kötözve találták meg a kutyát, a kedvenc holmijait egy táskában mellé rakták

borsonline.hu

Most érkezett: borzasztó tragédia történt Veszprém megyében

borsonline.hu

Sorsoltak a hatos lottón: itt vannak a nyerőszámok

További cikkek

Szerelem

Voksán Virág először mutatta meg gyermekei édesapját

Szexi

Félmeztelenül, egy szál tangában mutatta meg magát a magyar színésznő