Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Bors

2022. január 22. szombat 03:00

Kulcsár Edina volt férje, Szabó András Csuti még elképzelhetetlennek tartja, hogy a történtek fényében tovább lépjen egy új kapcsolatba. A szakítása kapcsán egyre több olyan dolog lát napvilágot, aminek feldolgozásához még időre van szüksége.

Forrás: DFP

Több mint egy hete hangos a média Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásától. Edina pár napja jelentette be, hogy újra szerelmes, míg a volt férj igyekszik összerakni életének széttört darabkáit. Az üzletembert arculcsapásként érte a hír, hogy Edina egy olyan férfi oldalán keresi a boldogságot, akit ő mutatott be volt feleségének. Ahogy korábban a Bors is megírta, Csutiban mérhetetlen harag tombol, de még így is van ereje ahhoz, hogy foggal körömmel védje Edinát és a gyermekeit.

Ez az időszak rendkívül nehéz és sok ideig tart amíg ezt feldolgozom, pont ezért nem szeretnék most nyilvánosan beszélni a legmélyebb érzéseimről. A lelkem összetört, de van két gyerekünk, így miattuk erős vagyok – nyilatkozta lapunk megkeresésére Csuti, akiben még máig rengeteg megválaszolatlan kérdés kering.

Fotó: Bors

 

Kezelhetetlen kommunikáció

Csuti szerette volna, ha a válást diszkréten intézik, de tisztában volt vele, hogy egy bizonyos szintig a nyilvánosság előtt fog zajlani életük legfájóbb időszaka. 

A folyamatot diplomatikusan szerettem volna intézni, leginkább a gyerekeink miatt. Csalódott vagyok, hogy nem így lett, de nem érzem ebben hibásnak magamat – mondta Csuti. Talán nem is lett volna a kommunikációval semmi baj, ha Edina a válás bejelentése után három nappal nem teszi közzé, hogy milyen szerelmes egy másik férfiba és hogy a múltat valójában már rég lezárta. A gyanútlan férj arról, hogy már nincs visszaút a karácsonyi időszakig nem is értesült – derült ki a Palik Lászlónak adott interjújából.

 

Elege van a sárdobálásból

Válásuk kapcsán Kulcsár Edina elmondta a Borsnak, mit érez a körülöttük kitört botránnyal kapcsolatban: – Nagyon magas az igazságérzetem. Zavar, hogy én lettem a negatív szereplője ennek a történetnek.

 Sajnálom, hogy sok ember csak a médiából tájékozódik, mert nyilvánvalóan, aki nem ismer minket egyáltalán nem látja, hogy mi a valódi igazság. Szeretnék egy kicsit eltűnni, visszahúzódni amíg lecseng ez a történet. Nem szeretnék részt venni a sárdobálásban – nyilatkozta lapunknak a szépségkirálynő.

Fotó: Bors

Minden összeköt

Edinát és Csutit a két gyermeken és a vállalkozásokon kívül összeköti egy közös ház, ahová hosszas építkezés után tudtak csak beköltözni. Bár Edina elmondása alapján még egy fedél alatt élnek, egy posztjában mégis a következőket írta a helyzetről: „Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Megkérdeztük Csutit, milyen érzés neki, ha a „harmadik közös gyermeküknek” a házuknak búcsút kell mondani.

Sokkal kevésbe fájó annál, mint ami, és ahogy történt – válaszolta az üzletember, aki sohasem gondolt arra, hogy pont ebbe a helyzetbe fog kerülni.

 

Bezárta a szívét

Bár Edina hamar továbblépett és lezárta magában a házasságát, Csuti számára ez nem megy ilyen könnyedén. A volt férj egyelőre hallani sem akar új kapcsolatról.

Egyáltalán nem tartok még ott, hogy más felé nyissak, szeretném magamban helyre rakni most a dolgokat és a jövő felé tekinteni – mondta.

Az édesapa minden szabadidejét – amit nem tud a gyermekeivel tölteni – a sportolás és a barátokkal való beszélgetés teszi ki. Csuti úgy érzi, hatalmas lépés volt számára, hogy felállt ebből a nehéz helyzetből, bár az igazán nagy beszélgetést még nem ejtették meg Edinával

Fotó: Youtube

Hosszas hallgatás után Kulcsár Edina új párjának elhagyott felesége is megszólalt. – Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerekeim és a saját biztonságunkat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy úristen, mi a helyzet, azonnal léptem – mondta Melanie, akinek mióta férje és Edina nyíltan felvállalták kapcsolatukat teljesen felfordult az élete.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Friss fotó került elő a 92 éves, felismerhetetlen Gene Hackmanről - kép

szoljon.hu

Diana hercegnő tragikus sorsára juthat egy újabb uralkodó! (Videó)

borsonline.hu

Most adta ki a riasztást meteorológiai szolgálat: veszélyes, ami jön

vg.hu

Közel száz belgrádi iskolában volt bombariadó a reggeli órákban

life.hu

Ezeket az élelmiszereket tilos fogyasztani, ha aranyérbetegségben szenvedsz

metropol.hu

Hihetetlen dolog történt a LifeTV-nél, miután Berki Krisztián üzent a túlvilágról

mindmegette.hu

Ha így grillezed a marhahúst és a zöldségeket, te leszel a kerti sütögetés mestere!

life.hu

2022-ben is folytatódik a Procter and Gamble erdőtelepítési programja (x)

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Már az orvosok is lemondtak a gyógyíthatatlan családapáról, amikor megtörtént a csoda

borsonline.hu

Döbbenetes részletek a budakeszi lakástűzről: nem vették komolyan a gyújtogató fenyegetését

További cikkek

Gyász

Borzalmas részletek derültek ki a váratlanul meghalt színész tragédiájáról

Luxuscikkek

Hiába a méregdrága óra és autó, Rácz Jenő állítja: nem gazdag, csak igényes