Válság

Csőd szélére került Singh Viki étterme

2022. január 25. kedd 12:30

Éppen egy éve annak, hogy az énekesnő és kedvese megnyitották a szentendrei levesezőjüket. Viki a Borsnak elmondta: kérdésessé vált, hogy továbbra is nyitva tarthat-e a Supi. Emellett ruhaüzletét is zárva kell tartania, énekesnőként pedig alig van fellépése a vírushelyzet miatt.

Tavaly sok éhes vendég tért be Szentendrén Singh Viki Supi nevű hangulatos levesezőjébe, az utóbbi időben azonban sajnos valami nagyon megváltozott. Azt mondják, továbbra is a legmagasabb színvonalat nyújtják az oda érkezőknek, mégis kérdésessé vált, hogy az üzlet továbbra is nyitva maradhat-e. A levesező mondhatni a csőd szélére került, mivel a járványhelyzet súlyosbodása miatt a városba érkező turisták száma érezhetően megcsappant.

Úgy tűnik, hamarosan szomorú döntést kell meghoznia az énekesnőnek a vállalkozásai kapcsánFotó: Instagram

Még megvan az étterem, de a párommal, Tomival napi szinten beszélünk arról, hogy mi legyen a sorsa – kezdte csalódottan a csinos énekesnő. Az év első két hónapja nagyon megvisel minket. A másik vállalkozásunkat, a ruhaüzletünket tavaszig bezártuk, a Supival pedig reméljük, hogy kitartunk addig, ameddig beindul a turizmus. Addig parkolópályán van szegény, épphogy csak üzemel hétvégén kezdte a Borsnak Viki, akinek az elmúlt két év alatt sok kihívással kellett szembenéznie.

Viki és párja, Tomi ráadásul nemrég koronavírussal is megfertőződtekFotó: Instagram

A vírushelyzet miatt sok előadóhoz hasonlóan neki is rengeteg fellépését lemondták, így nagyobb hangsúlyt fektetett az énekoktatásra, amelyet online formában bonyolított a karantén ideje alatt. Az utóbbi időben személyesen fogadta a tanítványait, azonban az elmúlt két hétben kénytelen volt lemondani az órákat. A csinos énekesnő és a párja Tomi - aki futballedzőként tevékenykedik - elkapta a koronavírus omikron variánsát, ami napokra ledöntötte őket a lábukról

Betegek voltunk, tíz napig itthon maradtunk. Erőnk sem volt orvoshoz menni, de nem is szerettük volna kockáztatni, hogy bárkit is megfertőzzünk. Biztos, hogy az omikront kaptuk el, mert minden létező tünetet produkáltunk. Bízom benne, hogy gyorsan a régi lesz a hangom és nem esek ki hetekre vagy akár hónapokra a munkából fejezte be Viki, aki az önkéntes karantén ideje alatt minden óvintézkedést betartott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő videón, ahogy az oroszok lefegyverzik az ukrán neonáci Azov ezredet

vg.hu

Az oroszok megsemmisítettek egy nyugati fegyverszállítmányt

borsonline.hu

Szabó Zsófi rendőrt akart hívni az őrjöngő Shane Tusupra

vg.hu

Moszkva győzelmet hirdetett Mariupolban

ripost.hu

Újabb botrányos részletek: Szabó Zsófi rendőrt akart hívni Tusupra azért, amit csinált

mandiner.hu

Az emberek már verekednek az élelmiszerért

mindmegette.hu

Egy finom hétvégi ebédre éhezel? Ne kutass tovább, ez a dupla menüsor neked szól!

lakaskultura.hu

Megújult lakás pillanatok alatt, fillérekből? Lehetséges!

borsonline.hu

Lefotózták őket: Forró csókot váltott egymással Molnár Andi és Szente Vajk

További cikkek

Botrány

Szexbotrányba keveredett a népszerű magyar énekes, rejtett kamerás felvétel buktatta le – videó

Költözés

Horváth Éváéknak el kellett hagyniuk álomotthonukat: Nagyon szomorú dolog történik velünk