Celeb

Exkluzív videó! Így lepte meg Arnold Schwarzenegger a magyar világrekorder Sinka Dottit

Dózsa Gabriella

2021. szeptember 13. hétfő 09:00

<p>Teljesen lenyűgözte teljesítményével Arnold Schwarzeneggert a 10 éves magyar kislány, aki fogával elhúzta példaképe 2700 kilós kocsiját. A Terminátor akkor üzenetben gratulált Sinka Dottinak. Most személyesen, sok puszi közepette is elismételte, amikor titokban Budapesten járt.</p>

Forrás: Saját

Egy átlagos edzéssel indult a 10 éves világrekorder Sinka Dotti vasárnapja, igaz nem értette, édesapja miért ragaszkodik a reggel hét órás kezdéshez. De aztán egyszer csak meglátta a teremben a pár méterre kondizó példaképét, Arnold Schwarzeneggert.

A Terminátor odahívta magához a mindössze 40 kilós kislányt és édesapját, mert mindkettőjük teljesítményét nyomon követi. Dotti nem jött zavarba, ahogy ő fogalmaz, lökte a világsztárnak a sódert.

Nagyon meglepődtem, és most már azt mondom, megérte a korai kelés

– mesélte nevetve a Borsnak a nagy találkozás után Dotti. Mint ahogyan arról a Bors beszámolt, a kislány fogával húzta el nemrég Schwarzi 2700 kilós kocsiját. 

 Főleg az lepett meg, hogy mennyire közvetlen velem, körbe puszilgatott, és nagyon dicsért, megerősítette azt, amit a múltkor írt, hogy nagyon büszke rám

 Úgy viselkedett velem, olyan kedvesen, mintha az unokája lennék. Azt mondják pedig, hogy ő nem egy túlzottan közvetlen ember, kevés embert enged magához közel. Az angolomat is dicsérte, mert persze én hoztam a formámat, és mindenről beszélgettem vele. Meghívott az apukámmal az Arnold Classicra és az otthonába is. Mondtam neki, hogy nagyon tetszenek a mini csacsijai, erre biztatott, hogy bemutatja majd nekem őket – mondta.

Terminátor tankja

Mint lapunk elsőként megírta: a sportágában legfiatalabb Sinka Dotti világszenzációt mutatott be, amikor fogával kilenc méter hosszan elhúzta a Terminátor hatalmas terepjáróját. Édesapja nyomdokaiba lépett, aki eddig ötven világrekordot állított fel. Mindkettőjüknek nagy kedvence a Terminátor. 

– Én találkoztam már Arnolddal, már akkor is nagyon érdekelték a rekordjaim – mesélte Sinka Popey Zsolt. – Korábban terveztem, hogy elhúzok egy tankot, itthon fel is vettem a kapcsolatot a honvédséggel. De közben kiderült, hogy Schwarzi mindent szeret, ami a hadsereghez köthető, van egy külön farmja, ahol harckocsik, tankok vannak. Elképzelhető, hogy nála fogom ezt megvalósítani. Hálás vagyok a Flex Gym tulajdonosának, Szedlacskó Ádámnak, neki köszönhető, hogy a Terminátor ennyire odafigyel rám és a lányomra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elhagyta a felesége az RTL Klub gyerekverő sorozatszínészét

vg.hu

Törölte a Wizz Air a járatukat, ezer euró ráfizetéssel jutott haza egy magyar házaspár

vg.hu

Megijedtek a hazai ingatlanosok: megérezték a válság előszelét

ripost.hu

Újra áll a bál: Most ezért balhézik egymással Suzy és Jolly

hirtv.hu

Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem látjuk élve Michael Schumachert

mandiner.hu

Itt támadhatja meg Putyin a NATO-t, ha kitör a világháború

mindmegette.hu

Korlátozások a Lidlben! Ezekből a termékekből nem lehet akármennyit venni

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Mazsi már tudja, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

borsonline.hu

Megszólalt a kivitelező cég, ez okozhatta az épületomlást a Jókai utcában

borsonline.hu

Egy pillanat alatt odalett 3 fiatal élete: borzalmas baleset történt Fejér megyében

További cikkek

Gyász

Megdöbbentő körülmények közt halt meg Palik László orvos édesanyja

Gyász

Mazsi már tudja, mi okozhatta Berki Krisztián halálát