Celeb

Drámai pillanatok Mihalik Enikő vajúdása közben: Minden sz*r előttem volt, de ez nem...

Bors

Létrehozva: 2021.07.25.

Az újdonsült anyuka őszinte videóban mesélte el szüléstörténete minden apró részét.

Döbbenetesen őszinte vloggal jelentkezett szombat este Mihalik Enikő. Az újdonsült édesanya kalandos szüléséről mesélt követőinek: egészen az első fájdalmaktól kezdve a legszebb pillanatokig. Enikő első bejelentkezése július 12-én, késő este történt, amikor elkezdődtek nála a fájások, amit rövidesen a nyákdugó távozása követett. Mivel a magzatvize még nem folyt el, úgy döntött, nyugovóra tér, és pihen egyet.

Azt azonban ő sem gondolta, hogy szenvedése napokig is eltart majd.

Másnap bementek a kórházba szerelmével, ahol fontos vizsgálatokat végeztek el rajta az orvosok, ám végül hazaküldték, hiszen a szülés hivatalosan még nem indult meg.

Enikő görcsei két nappal későbbre sem múltak el, ezen a ponton pedig már olyannyira megviselte őt a fájdalom, hogy úgy döntött, ha itt az idő, kérni fogja az epidurális érzéstelenítést.

A szépséges modellt másnap ismét be kellett vinni a kórházba, ahol közölték vele: továbbra sincs az aktív szülés állapotában, sőt, egy olyan stádiumba került, amitől rengeteg várandós nő szenved a szülést megelőzően.

Ez hasonló – de nem ugyanaz – mint a jósló fájások, hanem ez egy hamis szülési folyamat

– magyarázta Enikő, hozzátéve: őt napok óta gyötri ez az állapot, vannak azonban olyan esetek is, amikor ez akár hetekig is eltarthat.

Megindították volna a szülést

Enikőnél végül meg akarták indítani a szülést pénteken, ám a soron következő videórészletben már örömhírrel jelentkezett: megszületett a kislánya. Mint mondja, hatalmas szerencséje volt, mivel amikor a szülés megindítására készültek, kiderült, hogy az magától megindult, ezután pedig rövidesen a mellkasán tarthatta kislányát.

Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott – utalt a szülését megelőző kínzó állapotra a modell.

Hozzátette:

mindenre fel voltam készülve, mindenféle sz*rra, a legrosszabb – tényleg – minden előttem volt, de ez az egy… ez teljesen ismeretlen volt számomra.

Enikő végül elmondta: utólag úgy érzi, megérte, bármikor újra csinálná csak azért, hogy kezében tarthassa kislányát.

Azért legközelebb remélem, nem ilyen lesz – mosolyodott el videójában a szépséges anyuka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek