Celeb

Megint beszélnek egymással: Weisz Fanni és bátyja újra egymásra találtak

Bors

Létrehozva: 2021.06.17.

Weisz Fanni és szintén siket bátyja, Gábor élete sosem volt könnyű, ahogy most sem az. Abban a világban, ahol a csapból is a tökéletesség folyik, nem lehet egyszerű hallássérültként élni. Ám a modell és fivére bátran szállnak szembe a nehézségekkel, melyekről a ma megjelent hot! magazinban is mesélnek.

Teljesen siketek, ám mindkettejük fülében van hallást segítő implantátum – sajnos azonban Gábornak későn ültették be, így nem tudja rendesen használni. Fanni viszont hall vele, igaz, nem mindent ért meg. Egymást viszont nagyon is jól értik, évekig egymás támaszai is voltak, majd egy kis „mosolyszünet” következett.

– Az elmúlt öt év alatt hatalmas fájdalom volt számomra, hogy nem kerestem őt. Féltem ráírni, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Magam sem értem, hogy mi történt ve­lem… – meséli a magazinban Fanni.

Gábor ez idő alatt is próbálta felvenni a kapcsolatot a húgával, de sikertelenül.

Megvédeni csak azt lehet, aki hagyja – mondja a fiatalember. – De tudtam, hogy ez az állapot nem tart örökké. Aztán egyszer csak végre írni kezdett nekem.

A lány élete végül révbe ért, új társra talált, aki még a szerelme testvérének is sokat segít, ha szükség van rá.

– Ha Fannit ezentúl is meg kellene védeni, akkor azt már a párjával, Gergővel együtt tennénk. Boldog voltam, hogy megismertem az új szerelmét – mondta a báty. – Most már senki sem választhat el bennünket egymástól. Ha lesz egy gyermekem, akkor ő lesz a keresztapja – jelentette ki a szépség.

A húgom szeretne eljutni Párizsba. Több ország jelnyelvét beszélem, ezért a világ több pontján vannak siket barátaim, szóval meglátogatjuk őket – tette hozzá Gábor. A friss hot! magazinból az is kiderül, hogy mire készül a modell, illetve azt sem rejtik véka alá, hogy gyerekként mikor kellett a bátynak húga segítségére sietnie. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek