Celeb

Nincs bocsánat! Egy életre megutálta egymást Tóth Andi és Tóth Gabi

F. Zs.

2021. február 3. szerda 04:00

A Bors megtudta: nincs esély arra, hogy valaha kibéküljenek.

Gabi szerint óriási felelőssége van Andinak abban, hogy egy közel 200 ezer követővel rendelkező oldalon reggeli alkoholfogyasztást népszerűsít. Gabi azt írja:

Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen... Bravó... Jó üzenet a fiatalok­nak... imi­tálj spermiumot az arcodon – kávéhabos szájjal pózol Andi – a reggeli kávés tequiláddal.” 

Gabi egy zárt csoportban osztotta meg a véleményét, aminek tagja Andi is. A fiatalabbik énekesnőnél mégis elszakadt a cérna, kifotózta Gabi posztját és nyilvánosságra hozta. Szerinte Gabi viselkedése kimeríti az internetes zaklatás fogalmát. 

„Tudom, hogy bombát robbantottam, de nem bírtam tovább. Egy éve ezt csinálja velem és muszáj volt már kiállnom magamért” – mondta Tóth Andi hétfőn este az Instagram-oldalán, amikor már látta, hogy a nyilvánosságra hozott poszt milyen hullámokat vert a közösségi médiában. 

Kedden délelőtt már az összes internetes újság felkapta a két énekesnő balhéját. Több híresség is beszólt Gabinak; Curtis és Berki Krisztián szerint is jobb lenne, ha Gabi inkább magával foglalkozna. 

Talán ennek hatására is, Tóth Gabi végül megtörte a csendet. Egy nyilvános Instagram-posztban védte meg az álláspontját. A 10 perces videóban többek között azt mondta: 

Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, ha­nem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így.

Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott.” 

A „más út” Gabi olvasatában nyilvánvalóan a nyílt háborút jelenti, nehéz ugyanis elképzelni, hogy ezek után békülékeny hangot üssön meg a fiatalabb kolléganője felé, akit eddig egyébként nagyon tisztelt szakmailag. Andihoz kö­zelálló forrásaink szerint ő sem az a békülékeny fajta, elképesztő energiát képes belefektetni az olyan harcokba, amit megítélése szerint a saját igazáért folytat.

Még ha Tóth Gabi esetleg rendezni is akarná ezt a helyzetet, kizártnak tartom, hogy Andi elfogadná a békejobbját – nyilatkozta lapunknak Andi egyik közeli barátja.

Ezt támasztja alá maga Andi is, akitől megpróbáltuk megtudni, hogy hajlandó len­ne-e békülni Gabival. Miután meghallotta kolléganője nevét, azt mondta, egy szót sem akar róla beszélni.

További cikkek

Búcsú

Gyászol Vajna Tímea, hatalmas veszteség érte

Változás

Tükörbe merek nézni! – rá sem lehet ismerni az egykor nagyképű Pintér Tenyára

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

vaol.hu

Eltűnt szombathelyi lányt keres a rendőrség

origo.hu

Erre érintetlen korallzátonyra még nincs hatással a fehéredés

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: halálos fenyegetéseket is kaptak a dán játékosok

vg.hu

Februári orosz támadásra figyelmeztette az ukrán elnököt Biden

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó