Celeb

Jakupcsek: Nem puszilhatom meg a gyerekemet, unokámat

uv

2020. április 28. kedd 09:30

Vállaltan érzelmes gondolataival lesöpörte a sok sekélyes, képmutató celebposztot az Instagramról Jakupcsek Gabriella. A Borsnak őszintén beszélt a lelkében dúló fájdalomról, viharokról, amit a koronavírus-járvány okoz.

Forrás: Bors

Ki könnyebben, ki nehezebben viseli a karantén bezártságát, de az biztos, hogy a többségnek új kihívást jelent. Ezek között legsúlyosabb elviselni a szeretteink hiányát. Jakupcsek Gabriella ennek a fájdalmát fogalmazta meg közösségi oldalán, ahol – kitöltve az űrt, amit a Jakupcsek plusz forgatásának szünetelése okoz – posztsorozatot indított.

– A karantén hetedik hetére elegem lett a tökéletesre sült sütikből, a hibátlan sminkekből, a gondtalan mosolyokból, egész egyszerűen a „csupa vidámság az élet” posztokból. Pedig félreértés ne essék, én végtelenül pozitív, jó kedélyű embernek tartom magam, de ez már sok – magyarázza a műsorvezető. – Sok, mert fel kell fogni, hogy ez most nemcsak erről szól, nem lesz egyik napról a másikra vége, és ezzel lassan szembe kéne nézni.

Gabriella nem tagadja, hogy mára elhatalmasodott rajta a hiányérzet, és ezt nem is akarja magába fojtani. Úgy érzi, őszinteségével bátorságot adhat másoknak, hogy ők is „kibeszéljék magukból” a fájdalmat.

– Iszonyatosan hiányzik az anyukám, és lélekölő, hogy tudom, félórája kinn áll a lakása előtt a gangon, mert számolja a perceket, annyira várja, hogy újra lásson, de nem ölelhetjük meg egymást. Fáj, hogy a kisunokámnak nem tudom elmagyarázni, miért állok tőle három méterre, és miért nem puszilgathatom össze. Nagyon hiányoznak a gyerekeim. Szóval én azt érzem, egyáltalán nem vidám, nem idilli ez az állapot, és merni kell beszélni róla, hogy elkezdjük feldolgozni.

A tévés nyíltsága üzenetek tucatjait eredményezte, s egy-egy nála landolt történet könnyeket is csalt a szemébe. Nem tudta, milyen reakciókat vált ki, hogy megmutatja a kevésbé ismert, melankolikusabb oldalát, ezért meghatotta az érzelmi cunami, ami a bejegyzés óta árad felé.

– Nem létezik fontosabb a szeretetnél, az érzelmeknél, és ez az időszak erről is szól, az emberi kapcsolatokról. Sok olyan levelet olvastam, amelybe belesajgott a lelkem. De ebben az egészben az a legnehezebb, és a szívem szakad meg miatta, hogy a pici gyerekek nem értik, mi történik, az időseknek pedig egyszerűen nincs idejük, nekik minden nap számít, amit elvesz a járvány – tette hozzá, akinek kislánya ad erőt, hogy kibírja imádott családtagjai tá­vollétét. 

További cikkek

Válság

Berki Mazsi üvöltötte Krisztiánnak: Te beteg állat vagy, pszichológushoz kéne elmenned

Tragédia

Összeomlott a családja, este meghalt a színész

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat