Celeb

Delhusa Gjon: Bármikor jöhet a baba

Bors

Létrehozva: 2019.08.09.

Ma ünnepli 66. születésnapját, ám Delhusa Gjon nem kér a nagy ünneplésből. Azt mondja, mindene megvan már. A Blikk beszélgetett az énekessel a jeles nap alkalmából.

– Ilyenkor sok köszöntést kapok, és biztos is vagyok benne, hogy ezek beválnak, és a jóisten sokáig fog éltetni. Az elmúlt tíz évben csak egyszer voltam megfázva, ezenkívül nem volt semmi bajom – utalt kiváló mentális és fizikai állapotára a 66 éves énekes.

Mint mondja, nincs szüksége születésnapi mulatozásra, a boldogságot enélkül is meg lehet élni az ember születésnapján.

– Na, persze azért Fanni biztosan készül valamivel. Sőt, pár nap múlva megyünk nyaralni, motorra pattanunk, és két másik párral együtt elutazunk Horvátországba. Szerintem ott lep majd meg. A fiaim, Flávió és Maximilien is készülnek majd valamivel. Mindig mondom nekik is, hogy eszükbe ne jusson ajándékot venni, mert már mindenem megvan, amire vágyom. Még egy újabb órára vagy gitárra nincs semmi szükségem. Akkor inkább menjünk el együtt étterembe vagy moziba, gyűjtsünk élményeket – tette hozzá Gjon. 

Az énekes, és szerelme, Fanni, már nagyon tervezgetik az esküvőt, ám még az egyetértésen van mit csiszolni: míg Gjon szolidabb bulira vágyik, 23 éves kedvese azonban kétnapos mulatozásra számít.

Annak ellenére, hogy a zenész már hivatalosan is nyugdíjas korba lépett, foglalkoztatja az apaság gondolata. Még az sem zavarja, hogy öreg fejjel kell majd óvodába mennie. 

– Ezek még nyitott kérdések. Igazából bármikor jöhet a baba is, engem a korom ebben nem akadályoz. Ma már annyira kitolódott a gyerekvállalás. Sokan kérdezik, hogy ha ismét baba lesz nálunk, akkor mi lesz húsz év múlva? De mi lenne... Hiába leszek akkor már 86 éves, a gyerek biztos nem velem akar majd lógni. Ez az élet rendje – vallotta be Delhusa Gjon. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek