Celeb

Áder kedvéért sem iszik Weisz Fanni

uv

Létrehozva: 2019.08.10.

Forrás: MTI

Weisz Fanni egy szűk körű klub tagja, azoké, akik még sosem tapasztalták a másnaposság érzését. A siket szépségkirálynő ugyanis nem iszik alkoholt. Ezt férjétől, közelgő házassági évfordulójukról beszélgetve tudtuk meg. Hajmásy Péter elárulta, Fanni még az esküvőjükön sem ivott, s bár milliók látják, hogy újévkor pezsgővel koccint Áder János köztársasági elnökkel, olyankor is csak egy apró kortyot enged meg magának.

– Tiszteletből Fanni megfogja a poharat, de nem iszik alkoholt. Egyszerűen nem szereti. Még a lagzink után is ő vezetett haza – mesélte Péter. Az első házassági évfordulójukon sem szeszes itallal ünnepelnek. – Elviszem Fannit a Citadellára, ahol hat és fél éve elcsattant az első csókunk, sétálunk, eszünk egy jót. Szeretnénk ezt a napot kettesben, illetve hármasban a kiskutyánkkal tölteni, Szőlőke ugyanis vasárnap, az év­fordulónkon lesz kétéves.

A modell tökéletesebb ünneplést el sem tud képzelni, alkoholra pedig sosem volt szüksége, hogy felszabadult legyen.

– Talán öt-hat éve kóstoltam bele egy pohár borba, de nem ízlett. Akkor pedig minek igyak? De nem zavar, ha más igen – mondta Fanni, aki szerint férje kifejezetten cuki, amikor alkalmanként felönt a garatra, és mindig tudja, hol a határ.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek