Celeb

Weisz Fanni: Hihetetlen, hogy Peti elfogadott

uv

2019. április 17. szerda 05:00

Hajmásy Pétert sosem érdekelte felesége siketsége, szerinte ugyanis Fanni teljes értékű ember, akibe visszafordíthatatlanul beleszeretett. De a modell ma is rácsodálkozik, hogy férje elfogadta.

Forrás: Zsolnai Péter

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter sokszor üzenget egymásnak közösségi oldalain, és hol ugratják egymást, hol szerelmet vallanak. Ám Fanni legutóbbi szerelmes posztja minden eddiginél meghatóbb, és kész érzelemcunamit indított be. Több tízezer ember szívét melengette meg, leginkább persze a férjéét, akinek még másnapi telefonhívásunkkor is összeszorult a torka, és percekig csak kereste a szavakat.

A siket szépségkirálynő az egyéves házassági év­fordulójukhoz közeledve, tavalyi esküvői képeik kíséretében köszönte meg férjének, hogy elfogadta őt a hallási fogyatékosságával együtt, és a mai napig szereti.

„Még mindig alig hiszem el, hogy elfogadtad a siketségemet, és a feleséged vagyok, te pedig a férjem! Amikor néztük egymást, tudtuk, hogy összeillünk, jó, hogy összeházasodtunk. Azt hiszem, én va­gyok a világon a legboldogabb. Annyira elérzékenyültem, de én mindig ilyen vagyok.

Köszönöm, hogy vagyunk egymásnak Drága Férjem! Szeretlek!” – írta Fanni, aki több száz szívecskét és szeretetteljes kommentet kapott követőitől, férje pedig „a világ csodájának” nevezte őt.

Az egykori kosaras lapunknak is kendőzetlen őszinteséggel beszélt érzelmeiről.

– Épp edzettem, amikor Fanni kitette ezt a posztot, és bevallom férfiasan, nagyon meghatódtam, amikor megláttam. Annyira cukit írt, hogy elérzékenyültem – mesélte Pé­ter. – Ez hihetetlen nagy szerelem. Néha még minket is meglep, hogy hat év után is így tudjuk imádni egymást, és hogy egyik reggel sem kelünk fel úgy, hogy ne öleljük, pusziljuk egymást.

Sokan azt gondolnák, a siketek és hallók közötti különbség még a  legnagyobb szerelmet is próbára teszi, olyannyira, hogy eltántoríthatja a feleket a tartós kapcsolattól. Fanniék esetében ez fel sem merült.

– Engem már az elején sem érdekelt Fanni siketsége. A szívének úgysem tud parancsolni az ember. Egyetlen percig sem mérlegeltem semmit, mert ha valakit szeretünk, feltétel nélkül szeretjük. Semmit sem éltem meg nehézségként vele, nem érzem őt különbözőnek. Egyáltalán nem éreztetem vele, hogy nem hall, mert amúgy sem számít. Így is tökéletesen tudunk kommunikálni,  sőt, már egymás nézésből is értünk mindent. Fanni teljes értékű ember, és nagyon ügyes lány, akit nem kell jobban óvnom az egészséges féltésnél.

További cikkek

Fotó

Vége a találgatásoknak: Tóth Andi szülinapján mutatta meg, ő a hercege

Dráma

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten - megrázó részletek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

borsonline.hu

A nagy méretű válltáskák komoly vállfájást okozhatnak

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

mandiner.hu

La Repubblica: Orbán a rezsimet támogató influenszereket gyűjtött maga mellé

zaol.hu

Tótpeti Lili csodaszép fehérneműben pózol Instagramon

origo.hu

Ez a génmódosított hal lehet a jövő sztárétele

nemzetisport.hu

Newcastle: Balotelli a célkeresztben! Ő lehet a csapat megmentője?

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel