Celeb

Ónodi Eszter: Szebb vagyok, mint húszévesen

Bors

Létrehozva: 2019.01.15.

Ismét érdekes témákat vetett fel a Spektrum Home csatornán futó Tesztbeszéd című műsor, amelyben Alföldi Róbert, Jakupcsek Gabriella, Janklovics Péter színész és Ónodi Eszter színésznő lesznek a há­zigazda, Dombóvári István vendégei. Eszterrel kapcsolatban egy érdekes kérdés merül fel, vajon mikor érezte szebbnek magát, húszévesen vagy most?

A színésznő barátai és pályatársai számára egyértelmű volt a válasz: most.

– Azt gondolom, hogy Eszter most érzi magát szebbnek. Nyilván feszesebb volt a bőre, de az összképet tekintve most nagyon jól érzi magát a bő­rében. A szépségét a teljességében éli meg most – mondta kolléganőjéről Stohl András. – Fiatalon az ember sokkal inkább látja a bajait, vagy amit utál magában, főleg egy olyan típusú nő, mint Eszter, aki ilyen fantasztikus pályát járt be, azt gondolom, hogy most már tényleg szépnek látja magát. Legalábbis remélem, mert nagyon szép – nyilatkozta a csatornának Péterfy Bori énekesnő.

Ónodi Eszter pedig tökéletesen egyetértett a kollégáival.

– Az ember egy csomó bajjal küszködik és egy csomó megfelelési kényszer van benne húszévesen. Genetikailag ugyan jobban topon van..., de ma már nincs bennem megfelelési kényszer, vagy ha van is, talán tizedannyi mint húszévesen. Ezért az a válaszom a kérdésre, hogy most érzem magam szebbnek, mint húszévesen – mondta végül a színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek