Celeb

Weisz Fanni férje: Nem félek, hogy siket babánk lesz

kbv

2018. december 17. hétfő 04:00

A 26 éves Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter klasszikus értékrendet vall. A fiatalok az esküvő után máris a babát tervezik. A családtervezés előtt egy genetikust is felkerestek, hogy megtudják, mennyi az esélyük siket gyermekre, akit természetesen ugyanolyan szeretettel várnának.

Forrás: Czerkl Gábor

Megannyi viszontagság, rosszindulatú pletyka és családi viszály ellenére, Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter igazi álompár. Sikeresek, fiatalok és a TV2 A legbátrabb páros című műsorában sikerült ország-világ előtt azt is bebizonyítaniuk, mennyire szeretik egymást. Fanni siketsége ellenére is talpraesett és bátor csaj, akinek minden lépését féltőn óvja, figyeli férje, Péter. 

A fiatalok egyébként öt és fél évvel ezelőtt jöttek össze, a siket szépségkirálynő egy divatbemutatóján találkoztak először. Péter ekkor még Debrecenben kosárlabdázott, kapcsolatuk lassan alakult ki, ugyanis a sportoló ritkán tudott Budapestre járni. SMS-ben kommunikáltak, de Péternek ez sem volt akadály, annyira tetszett neki a modell, hogy vállalta, azzal, hogy siket szerelmet választ, az ő élete is megváltozik. Megváltozott, az biztos, de csak jó irányba.

A szerelmesek nyáron, Fanni családjának tiltakozása ellenére összeházasodtak, és a kalandreality után szellemileg és testileg is megerősödve készen állnak arra, hogy még ennél is szorosabbra fűzzék a kapcsolatukat. A 2019-es év a babázásról fog szólni számukra – legalábbis remélik. Lapunknak elárulták, hogyan tervezik a jövőt. 

Ötévesen derül ki

Fanniéknál az egyik szülő halló, így minden esély megvan, hogy a szépségkirálynőnek is egészséges csemetéje szülessen. Ha genetikai lenne a szépségkirálynő siketségének az oka, ez mindenképp növelné az esélyeket, de nem az.
– A siketségnek sok fajtája van, de egy biztos, jó százalékban halló gyerekek születnek ilyen esetben is. Ismereteim szerint 50–70 százalék környékén van az arány – mondta korábban dr. Hadnagy János, szülész-nőgyógyász. A siketséget előre nem, egészen biztosan is csak a gyerek ötödik életéve körül lehet megmondani.

– Nem tartjuk fontosnak feltétlenül követni a hagyományokat, de alapvetően azt terveztük már rég, hogy előbb összeházasodunk és utána jöhet a gyerek – mondta lapunknak Péter, aki azt is elárulta, ha már egy bébi megérkezett, könnyen lehet, hogy hamar jön a következő.

– Két gyereket vettünk tervbe, és tulajdonképpen persze mindegy, hogy kislányok vagy kisfiúk lesznek, ugyanúgy fogjuk szeretni. De azért én azt szeretném, ha egy fiú és egy lány lehetne – mondta mosolyogva Péter, aki szerelmével olyannyira komolyan gondolja a babaprojektet, hogy ennek kapcsán már egy vizsgálaton is át­estek.

A házasok kíváncsiak voltak, hogy Fanni siketsége örökölhető-e. Nem mintha akkor nem vállalnának trónörököst. Kiderült, Fanni nem hordoz olyan géneket, amik arra utalnának, hogy a babájuk is feltétlenül siket lenne. 

– Egyáltalán nem félek attól, hogy a gyerekünk siket lesz. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. És ha mégis úgy alakul, hogy a babánk vagy babáink nem hallanak majd, akkor az édesanyjuk úgyis hamar megtanítja őket jelelni.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

origo.hu

Ezzel a góllal nyert a magyar kézilabda-válogatott Portugália ellen - videó