Celeb

Undoknak tartják ByeAlexet rajongói - Itt a válasza

F. Zs.

Létrehozva: 2018.12.22.

Nagyképű vagy csak óvatos ByeAlex? A vita azután tört ki, hogy a zenész kijelentette, távolságot kell tartania a közönségétől.

Forrás: Bors

Megint össztűz zúdult ByeAlexre, most éppen egy jó tízperces videointerjú pár mondata miatt. A zenész a Joy magazinnak nyi­latkozva beszélt szakmáról, X-Faktorról, tetoválásról és a rajongókról is, akikkel szívesen beszélget a neten, de személyesen már sokkal távolságtartóbb. 

„Muszáj távolságot tartani. Az előadóilét-szféra arról szól, hogy nem va­gyok egy az utcáról. Én ezt gondolom, és ehhez is tartom magam. Nagyon szeretem a közönségemet, nagyra becsülöm (…), viszont van egy határ. (…) Nem csajozni akarok, nem barátkozni szeretnék (…).” 

Az interjú gyorsan terjedt a világhálón, és hamar meg is érkeztek az első kemény reagálások. A netezők szerint ByeAlex elszállt magától, ezért ne csodálkozzon, ha a rajongók elfordulnak tőle… Egy kisgyermekes édesanya is hozzászólt a témához, elmesélve, hogy a négyéves kisfiával egy hipermarketben összefutottak Alexszel, de hiába kö­szönt rá csillogó szemmel a kisfiú, az énekestől csak egy grimaszra futotta. 

Értelmezés

Félreértették a zenész szavait: nem érzi magát különcnek.

Megkérdeztük ByeAlexet: valóban ilyen undok fazon? 

– Sajnálom, ha valakit megbántottam a fogalmazásommal, de úgy érzem, ezt sikerült nagyon félreérteni. A „nem va­gyok egy az utcáról” azt jelenti, hogy ha mondjuk eggyel közvetlenebb va­gyok, esetleg át­ölelek, mondjuk egy rajongó lányt, és azt valaki messziről lefotózza, azonnal olyan történet kellős közepén találom magam, amihez semmi közöm. És nekem erre nincs szükségem. A „nem vagyok egy az utcáról” azt jelenti, hogy másnál jobban kell figyelnem arra, hogy mikor kivel mit csinálok. A kisgyerekekkel pedig világéletemben kedves voltam, úgyhogy arra a vádra nem is akarok reagálni – mondja lapunknak Alex, aki szerint a rajongók kettős mércével mérnek. – Túl sok közvetlenséget várnak itthon a hazai előadóktól, miközben az teljesen oké számukra, hogy egy zenei fesztiválon a „30 Second To Mars” énekese, Jared Leto fehér cérnakesztyűben fog kezet mindenkivel, mert fél, hogy elkap valamit…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek