Celeb

Joshi Bharat nem tudja, mennyi idős

Ocskó Zsolt

Létrehozva: 2018.08.25.

Nem ünnepli a születésnapját, mert csak azzal foglalkozik, ami fontos. Márpedig Joshi Bharat számára az idő múlása nem az.

Jo­shi Bharat két ikszet simán letagadhatna a korából. Ki gondolná, hogy a bábszínészből lett tévés pár hete már a hatvanharmadik évét tapossa? Joshi elárulta, hogy mi a fiatalos megjelenésének a titka.

– Vega vagyok, és nem iszom alkoholt. De nem tudom, hogy köze van-e ehhez, vagy nincs, csak sejtem. Egyébként nem teszek érte semmit – vágott bele az önelemzés közepébe Joshi. – Egészen kisgyermekkorom óta az a típusú ember vagyok, aki mindig figyeli saját magát, meg a világot. Nem cipelem a hülyeségeket, az agyam egyszerűen szelektál, csak lényeges dolgokkal foglalkozom, lényegtelenekkel nem. Ami körülvesz bennünket, annak a kilencven százaléka nem fontos. Úgy gondolom, hogy rend van nálam belül, és az számít – magyarázta a műsorvezető, akit egyáltalán nem frusztrál az életkora. Sőt  annyira hidegen hagyja az idő múlása, hogy még a születésnapját sem szokta megünnepelni.

– Hatvanhárom éve vagyok ezen a földön, de hogy hány éves vagyok, azt nem tudom. Van egy lineáris idő, meg van egy belső biológiai idő. A biológiai idő szerintem lassabban telik. Lehet, ez nem az én érdemem, inkább genetika, vagy bármi. Mindenesetre örülök, hogy ennyi idős vagyok. Szerencsém van. Akinek nincs szerencséje, az nem tud annyi ideig itt lenni – ecsetelte Joshi. – A sorsban hiszek, és hiszek odafönt valakiben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek