Celeb

Telekgerendáson ünnepli 50 éves szülinapját Balázs Pali

Bors

Létrehozva: 2018.07.19.

Legalább háromszor ünnepel majd, sőt még a rajongóit is megajándékozza 50. születésnapján Balázs Pali. A zenész azt mondja: az utóbbi években szándékosan alakította át az életét.

Egyre több időt tölt a családjával, és ma már nem fél lenémítani a telefonját, ha a szeretteivel szeretné tölteni az időt.

– Azt vettem észre, hogy hosszú időn át másoknak próbáltam megfelelni, és közben kicsit háttérbe szorítottam magam és a családomat – hangsúlyozta Balázs Pali, a Story magazinnak adott interjúban. 

– Az utóbbi években tudatosan változtattam az életemen. Nekem soha nem volt fontos a pénz, most se az, én mindig a közönségsikert hajszoltam. Az a típus sem voltam, aki átgázol másokon. Inkább kétszer annyit dolgoztam, és úgy értem el a céljaim. Hálás vagyok páromnak, Mónikának, aki az elmúlt 22 évben soha nem akart letéríteni az útról – fűzte hozzá az énekes, aki hozzátette: nagyon sokat segített a lelki egyensúly megtalálásában a Muzsika TV-n futó Zenés Randevú című műsora, ahol végre méltó helyet kaptak a saját dalai.

Az 50. születésnapot a szülői házban, Telekgerendáson ünnepli majd Balázs Pali.

– Furcsa lesz 50 gyertyát elfújni, de nem a számot nézem az egészben. Fontosabb, hogy együtt leszünk. A család az első, és azt követően legalább három helyen kell még ünnepelni a baráti társaságokkal. És a közönség sem maradhat ki, akik egy különleges dalt kapnak majd tőlem július 25-én – szögezte le az énekes.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek