Celeb

Till Attila: Majkával sosem nevettük ki a játékosokat - interjú

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2018.06.16.

<p>A Ninja Warrior Hungaryt forgatja, filmterven dolgozik, de bármennyi a munka, valamire mindig szakít időt: a közös családi nyaralásra. </p>

Forrás: TV2

Míg mások strandolnak, a TV2 műsorvezetői egy ötezer négyzetméteres stúdióban dolgoznak. Hogy érzi magát a Ninja Warrior Hungary megújult díszleteiben az új műsorvezetőtárssal, Kasza Tibivel?

Tulajdonképpen most ismerjük csak meg egymást. Számos TV2-es produkcióban szerepeltünk már együtt, de közösen még soha nem vezettünk műsort. Szokjuk egymás tempóját, stílusát, de már most azt látom, hogy jól működünk együtt. Tibi született tehetség, ha kell, segítem, de ahogy látom, zsigerből jól csinálja. 

Más a közös munka Kasza Tibivel, mint Majkával vagy Liptai Claudiával? 

Egészen más, de nem szabad egyiket a másikkal összehasonlítani. Tibi vidám ember, már most kiderült, hogy vele is sokat nevetek majd. Azt egyébként fontosnak tartom megjegyezni, hogy Majkával nem nevettük ki a játékosokat, egyszerűen jókat bolondoztunk, de soha nem mások kárára. Tibivel is megy az egymás zrikálása, bármit mondhatunk a másiknak, nincs belőle sértődés. Mindketten arra tö­rekszünk, hogy ez a műsor nagyon jó legyen. 

Ha vége a forgatásnak, lesz ideje a családdal nyaralni? 

Természetesen. És ha nyaralás, nekünk a Balaton nélkül nincs is nyár. Tizenöt éve már, hogy minden nyáron ott vagyunk, nagyon szeretjük a déli partot. Zamárdiban van a bázis, onnan túrázunk vagy me­gyünk vendégségbe a családdal. Idén szeretném kipróbálni a supot. Ez egy nagyméretű szörfdeszka, amin állni kell, és egy evezővel lehet haladni. Hihetetlenül tetszik ez a sport. 

Filmet ír, rendez, és a jelek szerint mindig újabb kihívásokat keres ezen a területen is. Ha igazak a hírek, akkor most is új filmen dolgozik, mit lehet erről tudni? 

A fejemben tényleg mindig van egy új ötlet, vagy akár egy régi újragondolva. Jelenleg is egy újabb film előkészítésén dolgozom, de az a helyzet, hogy rendkívül babonás vagyok, ezért erről egyelőre nem szeretnék ennél bővebben be­szélni. Majd ha már meglesz, akkor nyilatkozom róla.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek