Celeb

Közös vastagbéltükrözés tartja össze Tom Hanks és Steve Martin barátságát

Bors

2018. június 21. csütörtök 15:30

Forrás: abc

Bizarr rituálé tartja életben Tom Hanks, Steve Martin és Martin Short barátságát. A színész trió bizony már benne van a korban, így az egészségügyi vizsgálatok száma is megsokszorozódott. A cimborák a kellemetlen orvosi látogatásokon is támogatják egymást, vastagbéltükrözésre például együtt járnak. A sztárok Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában vallottak a furcsa szokásról.

– Vannak karácsonyi partik, hát, mi vastagbéltükrözési bulit tartunk – árulta el az Örömapa és a Tucatjával olcsóbb című filmekből ismert Steve Martin. – A mi korunkban már muszáj eljárni. Gondoltunk könnyebb, ha mi srácok összefogunk, és együtt leszünk túl rajta. Összeülünk, pókerezünk, vígjátékokat nézünk, és bevesszük a hashajtókat - árulta el a 72 éves színész.

– Már előző nap összegyűlünk Steve házában és felkészülünk. Aki veszít pókeren, az kerül sorra utoljára – szólt közbe A három amigó és a Támad a Mars című filmek sztárja, Martin Short. – Nem gondolnánk, de ennek a tehetős embernek, Steve-nek csak egy fürdőszobája van… ami este 10-re elég durván néz ki.

Steve Martin alaposan felkészült, egy bekeretezett fényképpel érkezett a műsorba. A fotó, állítása szerint egy vastagbéltükrözési „buli” napján készült.

– Balra az ott egy jó barátunk, Walter Parks – mutatta fel a színész. A fotón mellette ő maga, Martin Short és Tom Hanks mosolyog. – Ez persze előtte volt, itt még egyenesen állunk – kommentálta Steve.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet