Celeb

Pókból atlétává gyúrja magát Peter Srámek - fotók

Fái

Létrehozva: 2017.07.18.

Megunta a kanapén heverészést, lemondott a csokiról, és három hónap alatt acélosra gyúrja a testét Peter Srámek. De még korántsem elégedett, további három hónapot edz az adóniszi testért.

Vékony dongájú fiúként robbant be a Rising Starba Peter Srámek. Azóta eltelt három év, és a 23 éves énekes tekintélyes úszóövet növesztett a derekára.

– Sosem figyeltem a strandon, hogy van-e pocakom, nem va­gyok az a típus. Aztán egyszer csak észrevettem a rajongókkal közös fotókon, hogy valami történt a testemmel. Nem mondhatom, hogy kis pocakom lett, mert ez nagy – meséli Peter, miért változtatott az életén. – Mindig sovány voltam, aztán olyan lettem, mint egy pók. Sovány végtagok, pocakkal. Inkább vicces, mint szép. Huszonnégy éves leszek szeptemberben, szerintem ez korai. Még szeretnék tetsze­ni a lányoknak. Éreztem, hogy eljött az idő, elmentem egy csepeli edzőterembe. Az biztos, hogy belőlem sosem lesz Arnold Schwarzenegger, de szeretnék jól ki­nézni.

Így edz

Peter edzője, Tislerics Dávid megerősítette, hogy az énekes nagyon kitartó, sosem lóg edzésről. Heti négy alkalommal izzad az edzőteremben.

– Peter lejött, és elmondta, hogy nagy a hasa, sportosabb alkatot szeretne. Könnyen lehet vele haladni, mivel nem nagyon sportolt, gyorsan fejlődik – mondja Dávid. – Súlyzós edzéseket csinálunk, alapgyakorlatokat nagy sú­lyokkal. Így növeljük az izomzatát. Kardiózni is szokott a pocakja miatt, ami intervallumfutás vagy séta emelkedőn felfelé. Az étrendjét is megváltoztattuk, kevesebb édességet, cukrot, alkoholt fogyaszt, de több húst, zöldséget, gyümölcsöt. Megtörtént nála az életmódváltás, másként nem megy.

Nagy dolog ez egy olyan fiatalembertől, akitől mindig is távol állt a testmozgás, viszont nagy rajongója az édességeknek.

– Nem sportoltam soha, szeretek heverészve tévét nézni, de most ezt az edzést imádom. Nem volt egyetlen alkalom se, amit lustaságból kihagytam volna. Élvezem, mert már három hónap alatt is látom a fejlődést a tükörben. Az edzőteremben új barátokat szereztem. Jó tudni, hogy itt is szeretnek, támogatnak, ha kell. Ami nagyon nehéz, az a diéta betartása. Rendkívül édesszájú vagyok, előfordult, hogy semmi mást nem ettem, csak csokit. Úgy is néztem ki. De annyira nehéz lemondani róla! Nem is állítom, hogy néha-néha nem kapok be egy kockát. Imádom a hamburgert is, mindent, ami hizlal. Szerencsére itt az edzőteremnél van egy kis büfé, ahol egészségesen és finoman főznek. Tudom, hogy nem fogok újra meghízni. Amikor Szlovákiában vagyok, akkor is elmegyek edzeni az öcsémmel. Ő már öt-hat éve jár, kétszer akkora, mint én.

Valószínűleg nem emiatt, de Peternek egy ideje nincs barátnője. Persze vannak lányok, akik kifejezetten tetszenek neki.

– Még három hónap, és meglátjuk – utal arra, hogy addigra tökéletesen elégedett lesz a testével. – Most már úgy érzem, kellene egy lány. Nem vagyok magányos, hiszen rengeteg rajongóm van, de hiányzik az, aki szeretni fog. Férfi vagyok, szükségem van szerelemre, de nem siettetem. Türelmesen keresem azt a lányt, akivel majd megszeretjük egymást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek