Celeb

Felismerhetetlenre műttette magát Robert Redford

K. Á.

Létrehozva: 2017.03.19.

Forrás: AFP/Northfoto

Ha valakiről, hát Robert Redfordról sosem hittük volna, hogy egyszer még plasztikai sebész késével venné fel a harcot az idő vasfogával. A nyolcvanadik életévét ta­valy betöltő szupersztár legújabb fotói azonban arról árulkodnak, hogy több beavatkozást is elvégeztetett az arcán, különösen a szeme és az ajkai körül. A Closer magazinnak nyilatkozó szakértő szerint kollagénes vagy hyaluronsavas feltöltés is állhat a megváltozott külső mögött. 

– Kétség sem férhet hozzá, hogy a szem környékét felvarratta – mondta a magazinnak dr. Peter Geldner plasztikai sebész. – A felső szemhéj megrövidült, és a megereszkedett bőr, ami rálógott a szemére, eltűnt. Az alsó szemhéjon is be­avatkozás nyomai láthatók. A szemrés láthatóan kitágult a műtétek hatására. Ugyanakkor jellegzetes ráncai is kisimultak, amit feltöltéssel értek el.

Redford, aki igazi antihollywoodi hősként, karrierje nagy részében független filmesként alkotott, először a kilencvenes években beszélt arról, miként érinti őt az öregedés. Akkor a plasztika még szóba sem jöhetett.

– Manapság mindenki az öregedésről beszél, ami meglep engem, hiszen magamról soha nem gondolkodom ilyen tekintetben – mondta egy interjúban. – Úgy gondolom, természetes módon fogok megöregedni.

Redfordot még hetven felé közeledve is igazi szívtipróként emlegették, aki büszkén vállalt ráncaival együtt is vonzó maradt. Ám tíz éve valami megváltozott, a színész arca évről évre átalakult, majd felismerhetetlen lett. Ennek ellenére a színész tagadja, hogy plasztikáztatott.

Rourke elismerte a plasztikát

Azért nem mindenki ilyen szemérmes, ha plasztikai be­avatkozásról van szó. Mickey Rourke pár éve készséggel ismerte be, hogy „vénségére” újból sebészkés alá feküdt, mondván, ökölvívásnak szentelt évei alatt annyira eldeformálódott az arca, hogy muszáj volt segíteni a dolgon. Más kérdés, hogy ez mennyire sikerült.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek