Celeb

Gáspár Evelin lecseréli 13,5 milliós luxusautóját

Munkatársainktól

2017. január 19. csütörtök 04:10

Jól jár az a férfi, aki őt veszi feleségül. A 22 éves lány több ház, lakóparki lakás tulajdonosa. Most épp féléves Mercijét árulja.

Joggal lehet büszke idősebb lányára a Gáspár család: Győzike az elmúlt években is rendszeresen beszélt róla, Evelinnek komoly életpályát vizionál, a nagyobbik lány pedig nem tér le a kitaposott út­ról.

Jóllehet, neki minden megadatott ah­hoz, hogy csak az előtte álló feladatokra koncentráljon, anyagi értelemben ugyanis nyugodtan hajthatja álomra a fejét. Némi túlzással azt mondhatjuk, ő a mi celeb leányunk: fiatal, csinos, okos és sikeres.

A huszonkét éves Evelinnek az albérletárak miatt sem kell aggódnia, hiszen a korábbi hírek szerint nem csak a fővárosban, vidéken is van saját ingatlanja. A Blikk írt róla 2012 júniusában, hogy Győzike a lányai nevére íratta a házait, lakásait: Evelin így nem csak a nógrádmegyeri Győzike-villa tulajdonosa lett, de egy hajdúszoboszlói családi házat is kapott. 

A Bors információi szerint Evelinnek ezenkívül van egy fővárosi lakása az egyik kertvárosi kerület lakóparkjában, jelenleg is ebben az otthonban él. Hajdúszoboszló üdülőövezetében, abban az ut­cában, ahol Evelinnek is van háza, je­lenleg két, száz négyzetméter kö­rüli ingatlant árulnak, 22 és 19 millió forintért. Ab­ban a lakóparkban, ahol Evelin Budapesten él, 20 és 40 millió között kínálnak jelenleg lakáso­kat.

A Hal a tortán adásában anno Győzike büszkén mutatott be egy házat, mondván, ez Evelin otthona, ahol nyáron sokat tartózkodnak. A medencés ingatlanról azonban nem tudni, hogy azonos-e a hajdúszoboszlói házzal. Így kiszámolni sem könnyű, hány millió forintra rúghat Evelin vagyona, a fentiek alapján százmillió forintra becsülhető.

Rá­adásul most a pénztárcája is jó pár millióval lesz vastagabb, ugyanis tegnap osztotta meg hirdetését a közösségi oldalán: eladja az autóját, tizenhárom és fél milliót kér az alig féléves Mercedesért, amit minden földi jóval felszereltek.

Természetesen meg­kerestük telefonon Evelint, hogy megtudjuk, miért árulja a néhány hónapos autót, és mit tervez a befolyó összeggel. Győzike lánya meglepően sziporkázó hangulatban volt, és pillanatok alatt megeredt a nyelve.

– Nagy a szegénység, kell a pénz – mondta saját magán is mosolyogva, majd ugyanebben a hangnemben folytatta.

– Környezettudatos vagyok, és nagyon elegem van a dugókból is, ezért eldöntöttem, hogy ezután BKV-val közlekedem. Mivel az iskola és az edzőterem is Budán van, így az 1-es villamoson láthatnak majd gyakran az emberek – nevetett Evelin, majd hozzátette: szerinte mások kapcsán sokkal cifrább cikkek is születhetnének.       

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

borsonline.hu

Rengeteg életveszélyes és omladozó erkély található Budapesten

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A legnagyobb hibát a hollandok ellen követtük el – Mikler

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett