Celeb

Félretette a sportot Béres Alexandra

D. Á.

Létrehozva: 2015.05.07.

A házaspár nem vállal több gyermeket, Szandra teste megváltozott.

Alexandrával madarat lehetne fogatni. A sportoló élete második lányának születésével teljesen megváltozott, a most már kétgyermekes édesanya élvezi az anyaság minden pillanatát, hiszen teljesült élete álma. Férjével ugyan kevesebb időt tudnak egymásra fordítani, de mint mondja, majd romantikáznak kettesben, ha a gyerekek nagyobbak lesznek. A féléves Flóra igényli anyja minden figyelmét, ezért Alexandra egy időre felhagyott a súlyzós edzésekkel.

– A kislányom nem hagy szabadidőt, ezért súlyzós edzéseket nem végzek, inkább hosszú sétákra megyünk, és otthon végezhető gyakorlatokat csinálok. Aktív életet élünk, általában hordozóban cipelem őt, úgyhogy most ez a kardió. Szerintem a lakásban is napi több kilométert sétálok vele – nevetett Alexandra.

– Testileg és lelkileg is sokat változtam, ez a természet rendje. Ez az időszak nem rólam, hanem a babáról szól. Az első baba után is úgy éreztem, hogy a nőiességem egy újabb szakaszát élem meg. Felfogás kérdése, ki mennyire türelmesen adja át magát ennek az időszaknak. El kell hinni, hogy minden visszarendeződik – árul­ta el Alexandra, aki saját bevallása szerint érzékenyebb, lágyabb lett.

– Megtanultunk a férjemmel visszalépni, hiszen már teljes mértékben másokért élünk és dolgozunk. Kevesebb időnk van egymásra, az estéink nagy része még a picikkel telik, de ugyanúgy tudunk beszélgetni. Tudjuk, hogy 1-2 évig nem fogunk kettesben el­utazni, de ez így van jól.

Mindig is a nagycsalád híve voltam, viszonylag későn adódott a lehetőség, hogy összejött az első baba. A napokban leszek 39 éves, most nagyon kerek minden.

Nem hiszem, hogy lesz több gyermekünk, még egy lombikprogramba nem fognánk bele. Hálát adhatunk az égnek, hogy van két csodás lányunk.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek