– Nem mondom, hogy szenvedélyem a főzés, inkább csak egy vagyok a sok háziasszony közül, aki ebédet és vacsorát készít a családjának. Legszívesebben gasztrokalandornak hívom magam, akinek voltak olyan gondjai is, hogyan készítsen jó rizst – mondta a Borsnak a sorozat Júliája, aki először hivatalos rajongói oldalán osztott meg recepteket és praktikákat.
– Olyan nagy érdeklődést váltott ki a dolog, hogy létrehoztam a Kata fakanala című oldalt, ahol csak főzéssel foglalkozom. Engem legfőképpen az érdekel, miként főzzünk az anyáink által használt alapanyagokból úgy, hogy ne mindig rántott hús legyen sült krumplival vagy csirkepaprikás. Ezeket is nagyon szeretjük otthon, de nemrég készítettem hideg zöldborsós salátát mentalevelekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.