Celeb

Milliárdokat kaszálhatnak az Attraction tagjai

2013. június 9. vasárnap 08:15

Fényes jövő vár árnyéktáncosainkra, miután tegnap este megnyerték a Britain’s Got Talent döntőjét. A világ legügyesebb producere, Simon Cowell ugyanis felkarolja és Londonból Las Vegasba repíti az Attractionst.

Évek óta nem nyert annyit a Britain's Got Talent tehetségkutatón senki, mint Szűcs Zoltán és az Attraction táncegyüttes, akikre szemet vetett a világ legügyesebb producere, a nagy hatalmú Simon Cowell. A csapat nem csak óriási sikert ért el azzal, hogy megnyerte a döntőt, de a The Sun szerint a producer már pénteken bejelentette, szerződést ajánl a csapatnak, Las Vegasba akarja vinni őket.

Cowellnek kész terve van, szerinte annyira varázslatos Szücsiék produkciója, hogy kon­kurenciái lehetnek a világ leghíresebb táncegyüttesének, a Cirque du Soleilnek.

Az angol The Sun a forrásaira hivatkozva azt írja: „Simon pontosan tudja, hogy melyik az a produkció, amelyikkel egy zsák pénzt kereshet. A magyarok pont ilyenek. Az előadásuk egyedi és lehengerlő, pont a csillogó Las Vegas-i éjszakába valók, ahol imádni fogják őket a nézők. Azt szinte felbecsülni sem lehet, öt év alatt mennyi pénzt tudnak keresni, de az biztos, hogy soha többé nem kell arra gondolniuk, mi lesz velük a nyugdíjaséveikben.”

A szombat esti döntő előtt pár órával sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot az első számú favoritnak kikiáltott Att­raction tagjaival, akik persze diplomatikusan nyilatkoztak.

– Köszönjük, hogy ennyien aggódnak értünk, most semmi mással nem foglalkozunk, csak az esti produkcióval. A fejünkben nincs más, nem terhelhetjük gondolatokkal. A közös munka lehetőségéről Simonnal szintén csak a döntő után szeretnénk nyilatkozni – mondta lapunknak Varga Éva, a csapat tagja.

A magyar táncosok győzelmét már a tegnapi döntő előtt is biztosra vették az angol lapok, és most már biztos, hogy ők a Britain's Got Talent legnagyobb nyertesei. 

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

travelo.hu

Elkészültek a látványtervek a Déli körvasút mentén születő zöldfolyosóról

hirtv.hu

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

boon.hu

Baleset és útlezárás Ózd határában

origo.hu

Tempósan jöhetnek a frissítések a Galaxy mobilokra

nemzetisport.hu

Man. City: orvosira várják Vancsát, de tavasszal maradhat Magyarországon

vg.hu

Szemléletes grafikonokon az orosz-ukrán erőviszonyok

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

haon.hu

Rablást kísérelhettek meg egy Hatvan utcai ékszerüzletben

origo.hu

Továbbra is zajlik a gyerekek oltása - galéria