Celeb

Csak véresen tudta élvezni a szexet Jolie

A. T.

Létrehozva: 2012.09.25.

Sztárok hálószobatitkai 2. rész - Híresek, gazdagok és imádják a szexet. Intim pillanataik piszkos részleteit pedig előszeretettel fecsegik ki. Angelina Jolie éjszakáit kések, bilincsek, női és férfi szeretők színesítik.

Angelina Jolie szexuális kalandjainak száma állítólag több százra rúg. A ma már hatgyermekes anyaként és Brad Pitt oldalbordájaként feszítő színésznő nagy étvágyú vadmacska az ágyban, soha nem tagadta, hogy ha valakit megkívánt, azzal rövid időn belül le is feküdt. Hátrahagyott szeretőinek se szeri, se száma, de élete első hancúrozását a mai napig emlegeti. Tizennégy éves volt.

– Nem volt jó, annyira vert a szívem, hogy mozdulni is alig bírtam. Aztán fogtam magam, és megvágtam a fiúmat egy késsel. Ő visszavágott, minden csupa vér volt. Így szeretkeztünk. Ez annyira felizgatott, hogy utána még gyakran csináltuk így. Csak megvágva tudtam elélvezni – mesélte egy korábbi interjúban.

Angelina hamar igazi ragadozó lett, az sem számított neki, ha partnerei foglaltak voltak vagy épp ő volt férjnél. Állítólag első férje, John Lee Miller nem tudta kielégíteni szexuális vágyait, ezért lelkiismeret-furdalás nélkül csalta. Kíváncsisága és vadsága egy nő, Jenny Shimizu karjaiba sodorta.

– Fantasztikus ajkai vannak, égbe röpített velük, pedig én voltam az első nő az életében. Árad belőle a szexualitás. Ahogy telt az idő, úgy durvult a szex közöttünk. Legszívesebben fekete bőrcuccba bújt, és ostorral a kezében parancsolt. Gyakran szedtünk fel bárokban férfiakat – mesélte Jenny.

Angi később sem vetette meg a női szeretőket, biszexualitását büszkén vállalja. Hódító útjait botrányok kísérték, Billy Bob Thornton színész-rendezőt a gyűrűs menyasszonyától csábította el. A jóval idősebb, többszörösen elvált férfi vérét a nyakában hordta egy fiolában, büszkén hirdetve vad szeretkezéseiket. Egy ideig. Ugyanis a színésznőből előtörtek anyai érzései, és zabolázatlan természete csitulni látszott. Egy örökbe fogadott kisfiú, Maddox érkezett az életébe, míg Billy távozott.

– Abban az időben több száz egyéjszakás kalandom volt, úgy intéztem, hogy a kisfiam, Maddox soha ne vegye észre. Ezeket a férfiakat csak a testembe engedtem be, az életembe soha – mesélte a színésznő.

A Mr. és Mrs. Smith forgatásán megismerte Brad Pittet, akinek azóta három gyermeket szült, és még két árvát fogadtak örökbe. Azt mondja, Bradben megtalálta az igazi férfit, de a rossz nyelvek szerint időnként félrelép. Pittnek nem könnyű a helyzete, hisz olyan férfiak emlékével kell megküzdenie, mint Mick Jagger, Colin Farrell, Antonio Banderas, Oliver Martinez, Ethan Hawk és még sokan mások…

(Folytatjuk)   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek