Zámbó Krisztián: El akarnak taposni

Az elhunyt Király fia minden erejével azon van, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen, de mind ez idáig nem járt túl nagy sikerrel. Ráadásul a rosszindulatú emberekkel is meg kell küzdenie.
Az elhunyt Király fia minden erejével azon van, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen, de mind ez idáig nem járt túl nagy sikerrel. Ráadásul a rosszindulatú emberekkel is meg kell küzdenie.

Falunapokra, esküvőkre, szórakozóhelyekre jár fellépni Zámbó Krisztián. Az elhunyt Király fia több mint tíz éve mulattatja a közönséget, akik az elismerő szavak mellett olykor éles kritikával illetik az énekest. Sokak szerint ugyanis az idősebbik Zámbó fivérnek semmi keresnivalója nincs a popszakmában, amit Krisztián minden fellépése alkalmával igyekszik megcáfolni.

Krisztián tudja, hogy nem olyan a hangja, mint Jimmynek volt. De vágyik az elismerésre © Bánkúti Sándor

– Nagyon sokat kell küzdenem. Megpróbálok megélni valahogy, de sajnos nagy hátrány, hogy Jimmy fia vagyok – kezdi lapunknak az énekes, aki ettől függetlenül büszkén viseli a Zámbó nevet, csak kár, hogy nem tud belőle megélni.

– Az egyik legismertebb arc vagyok az országban, de még mindig sokan megkérdőjelezik a tehetségemet. Nap mint nap meg kell harcolnom az irigyeimmel, és azokkal, akik lépten-nyomon el akarnak taposni. Mindig apuhoz hasonlítgatnak, és rendre megkapom, hogy sohasem fogok felérni hozzá. De ezt nem is vonom kétségbe. Nem is akarok olyan lenni, mint ő – vallja be lapunknak Krisztián, aki havonta többször is jár fellépni.

Édesapjához különleges kapcsolat fűzte

– Mindent elvállalok, amivel megkeresnek. Pontosabban, amihez kedvem van. Nem a csekkek befizetése miatt járok haknizni, hanem azért, mert szeretem csinálni. De kár lenne tagadni, az éneklésből aligha tudnék megélni. Több lábon állok. Szerintem mindig kell egy másodállás, főleg a popszakmában. Én speciel adás-vétellel foglalkozom. Autókkal, ruhákkal, ingatlanokkal. Persze mindent csak tisztán és hivatalosan.