Valaki megmérgezte a samponját, a szerencsétlen tinédzser összes haja kihullott

Egy 44 éves wisconsini anya, Taffy Jo Timm azt gyanítja, hogy valaki mérgezi a hajápolószereket az egyik bevásárlóközpontban.

Rose csak zokogott és zokogott miközben csomókban hullott ki a haja © GoFundMe

Tinédzserkorú lánya, Ashley Rose ugyanis nemrégiben vásárolt ott sampont, de hajmosás után szinte azonnal csomókban kezdett el kihullani a haja. Szerintük valaki szőrtelenítőt kevert a samponba, mert annak fehér színűnek kellene lennie, de most rózsaszínes volt. A szőrtelenítőnek ráadásul van egy jellegzetes szaga is, de ezt csak utólag vettek észre a samponban.

Posted by Taffy Jo Timm on Monday, July 29, 2019

– Szegénykém csak zokog és zokog a haja pedig egyre jobban hullik. Végül a nagybátyja borotválta le kopaszra a fejét – írta a tehetetlen édesanya, aki a Facebookon keresztül figyelmeztette a szupermarket vásárlóit.

Ashley Rose fejét végül kopaszra kellett borotválni © GoFundMe

Timm a rendőrséghez fordult, a bevásárlóközpont pedig szintén megígérte Rosenak: mindent megtesznek azért, hogy kiderüljön, ki követte el ezt az ízléstelen tréfát.

A hatóságok már át is nézték a biztonsági kamerák felvételeit, de egyelőre nem adtak tájékoztatást arról, hogy találtak-e rajtuk valamit, ami segíti a nyomozást.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors